FunBox > Lajk

APLAUZ ZA ŠAMPIONA nije mu bilo lako - LEŽAO 60 SATI i pobedio na takmičenju u lenčarenju

Završeno je 12. takmičenje u ležanju koje tradicionalno organizuje Etno selo Montenegro u Breznima, pobednik Žarko Pejanović sa Zabjela

Autor: Danas

23/08/2022 > 15:23

podeli vest:

APLAUZ ZA ŠAMPIONA nije mu bilo lako -  LEŽAO 60 SATI i pobedio na takmičenju u lenčarenju
Foto: RTCG PrintScreen


Posle 60 sati ležanja, titula najvećeg prvaka u izležavanju odlazi na Zabjelo! Od devet takmičara koliko ih je uzelo učešće u ovogodišnjem takmičenju, za titulu su se borili finalisti Žarko Pejanović sa Zabjela i Vuk Koljenšić iz Danilovgrada.

Kako je ranije nezvanično objavljeno, bilo je pregovora o podeli titule, ali je Pejanović bio odlučan u tome da prvo mesto donese na Zabjelo i nagradu od 350 evra.

 - Nije bilo teško. Vjeruj mi, nisam se ni zagrijao - izjavio je ovaj momak koji voli da se izležava za portal Glas Zabjela.

Međutim, postoje momenti kada nije sve tako jednostavno. Problem je kada takmičari imaju posetu, kada im dolaze bliski ljudi kako bi im pružili podršku. Najteže je, tvrdi Žarko, kada porodica dođe da te podrži.

- Kada društvo dođe to je zabava, ali najveća greška je kad dođe nečija familija. Kad nekome dođe familija, tome je teško da ne ustane - kazao je ovogodišnji pobednik ovog nesvakidašnjeg takmičenja u Breznima.

Ostavite komentar