Vesti > Svet

TRAGIČNI DETALJI UBISTVA DEVOJČICE U NEMAČKOJ: Mama i tata joj presudili, nisu hteli da bude 'mala sa zapada'?

Telo devojčice pronađeno je juče poslepodne nedaleko od NATO rampe kod Vormsa

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Nemanja Negovanović

18/06/2024 > 17:00

podeli vest:

TRAGIČNI DETALJI UBISTVA DEVOJČICE U NEMAČKOJ: Mama i tata joj presudili, nisu hteli da bude 'mala sa zapada'?
Foto: Tanjug/AP


Devojčica (15), čije telo je pronađeno na obali Rajne, najverovatnije je ubijena jer njeni roditelji nisu hteli da postane 'mala sa zapada'.

Policija u Nemačkoj privela je oca (39) i majku (34) ubijene devojčice, oboje poreklom iz Avganistana, koji su glavni osumnjičeni za zločin.

Prema navodima Bilda, upravo je majka otkrila gde se nalazi telo ubijene tinejdžerke, koje je pronađeno u ponedeljak uveče kod NATO rampe u Vormsu. Naime, majka je u ponedeljak poslepodne sama došla u policiju i rekla da sumnja da je njen suprug u subotu ubio njihovu ćerku.

Policija je odmah pokrenula istragu i već oko 18 časova su pronašli beživotno telo na obali reke.

Čitavo područje je odmah blokirano, a u uklanjanju tela učestvovali su i vatrogasci, kako ne bi bili ugroženi potencijalni dokazi. Dok su forenzičari češljali teren, policija je privela oca i oduzela mu automobil, koji se takođe veštači.

Veruje se da je osumnjičeni svoju ćerku smestio u automobil i odvezao je oko 120 kilometara od mesta gde su živeli, gotovo sve do granice sa Francuskom i da joj je tu presudio i bacio telo.

Međutim, prilikom saslušavanja majke ustanovljeno je da su joj izjave nedosledne, zbog čega sada i nju sumnjiče za ubistvo.

"Oboje su u pritvoru", naveli su iz policije.

Izvor iz istrage kaže da motiv i dalje nije utvrđen, ali prvi rezultati istrage pokazuju da roditelji nisu bili zadovoljni što se devojčica ponašala "zapadnjački" i da su zbog toga odlučili da je ubiju.

Ostavite komentar