Vesti > Svet

UMRO MUŠKARAC KOJI SE SPALIO TOKOM TRAMPOVOG SUĐENJA! Podlegao povredama nakon što se POLIO BENZINOM i zapalio (FOTO)

Reč je o mlađem muškarcu Maksvelu Azarelu

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Kristina Jokić

20/04/2024 > 08:29

podeli vest:

UMRO MUŠKARAC KOJI SE SPALIO TOKOM TRAMPOVOG SUĐENJA! Podlegao povredama nakon što se POLIO BENZINOM i zapalio (FOTO)
Foto: twitter screenshoot


Muškarac koji se zapalio ispred krivičnog suda na Menhetnu, gde je u toku suđenje bivšem predsedniku SAD Donaldu Trampu, podlegao je povredama, javljaju američki mediji.

Reč je o mlađem muškarcu Maksvelu Azarelu, koji se polio zapaljivom tečnošću u parku Kolekt Pond, preko puta zgrade suda. Nakon što se Azarelo zapalio, 20-ak osoba je, vrišteći, pobeglo iz parka, navodi Njujork tajms.

Azarelo, iz Sent Ogustina, stigao je u Njujork sa Floride pre nekoliko dana, a njegova porodica nije bila svesna da je otputovao, rekla je policija. 

Trenutak pre nego što se polio benzinom i zapalio, Azarelo je bacio gomilu brošura u vazduh, koje su sadržale linkove do Substack newsletter-a, navodno autorskog dela samozapaljenog nazvanog "The Ponzi Papers".

Na vrhu sajta nalazi se članak sa naslovom "Zapalio sam se ispred suda u kom sude Trampu", praćen konfuznim manifestom punim teorija zavere o svemu, od kriptovaluta i holivudskih glumaca do kovida i bivšeg predsednika SAD Bila Klintona. 

Suđenje Trampu

Trampu se na Menhtetnu sudi za navodno falsifikovanje poslovne dokumentacije u slučaju tajnih novčanih isplata porno glumici Stormi Denijels i preti mu kazna zatvora do 10 godina, prenosi Telegraf.

Bivši predsednik SAD se izjasnio da nije kriv po 34 tačke optužnice. Suđenje bi trebalo da traje šest do osam nedelja.

Ostavite komentar