Vesti > Svet

DRAMA NA NEBU: PUTNIK iznenada preminuo u AVIONU, krenuo sa TRUDNOM SUPRUGOM na odmor

Njemu je naglo pozlilo

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Mina Duduković

18/04/2024 > 15:20

podeli vest:

DRAMA NA NEBU: PUTNIK iznenada preminuo u AVIONU, krenuo sa TRUDNOM SUPRUGOM na odmor
Foto: Shutterstock


Italijan Đuzepe Stilo (33) iznenada je preminuo u avionu kompanije Ryanair, a tragedija se dogodila kada je sa trudnom suprugom krenuo na odmor. Par je poleteo iz Torina za Lamezija Terme.

Njemu je naglo pozlilo, a supruga koja je sedela u drugom delu aviona nije u početku ni znala šta se dešava. Tek kada je videla da su se putnici i članovi posade uskomešali ona je ustala i došla do supruga koji je već bio preminuo.

Italijanski mediji prenose da je Federika Marela, Đuzepeova supruga, u drugom stanju i da je par krenuo na kratak odmor kako bi napunili baterije pre nego što dobiju prinovu.

- Posada aviona i jedan putnik, koji je doktor, dali su sve od sebe. Koristili su defibrilator, pokušali su i reanimaciju, ali bilo je uzalud - rekao je jedan od putnika, preneo je Dailymail.

Frederika je pretrpela veliki šok i na kraju je prebačena u bolnicu. Doktori su se zabrinuli za zdravlje bebe jer je ona u petom mesecu trudnoće. ona je policiji rekla da se Đuzepe loše osećao tog jutra ali da nije želeo da otkažu odmor. Pilot je odmah nakon što je saznao šta se dešava okrenuo avion i vratio u Torino. Đuzepe Stilo je bio pasionirani turista. Voleo je da se šeta i planinari.

Njegovi prijatelji tvrde da je bio "dua od čoveka". Svi iz gradića Vibo Valentina koji je poznavao njega i Frederiku ostali su bez teksta nakon vesti o tragediji.

Ostavite komentar