Vesti > Svet

DA LI JE OVO NAJBIZARNIJA PRIČA NA SVETU? Spavala je sa dečkom, pa saznala da joj je POLUBRAT, detalji su još MORBIDNIJI

Doktor za neplodnost koristio je svoju spermu kako bi oplodio svoje pacijentkinje

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

15/02/2024 > 19:15

podeli vest:

DA LI JE OVO NAJBIZARNIJA PRIČA NA SVETU? Spavala je sa dečkom, pa saznala da joj je POLUBRAT, detalji su još MORBIDNIJI
Foto: Youtube PrintScreen CNN


Žena iz Konektikata ispričala je za CNN kako se užasnula otkrićem da je nesvesno spavala sa svojim polubratom nakon što je mamin doktor za neplodnost potajno upotrebio sopstvenu spermu kako bi oplodio svoje pacijentice.

Viktorija Hil (39) rekla je da je ostala ‘traumatizovana‘ nakon što je shvatila da je nesvesno počinila incest sa svojim dečkom iz srednje škole.

Hil je među najmanje 23 osobe koje tvrde da su začete pomoću sperme oženjenog lekara Bartona Kaldvela, bez znanja njihovih roditelja. Barton je prevario Viktorijinu majku Marali, rekavši joj da će sperma doći od anonimnog studenta medicine.

Hil je za CNN ispričala kako je saznala da njen otac sa kojim je živela čitav život nije i njen biološki otac tek kada se podvrgnula testu 23andMe.

Pričala je svoju priču na 20-godišnjem srednjoškolskom okupljanju na kojem je bio njen bivši dečko koji je primetio sličnosti u svojoj situaciji. Odlučio je da napravi isti genetski test i bio je užasnut kad je dobio rezultat.

Hill je rekla da je od svog bivšeg dečka dobila poruku u kojoj je pisalo: ‘Ti si moja sestra‘.

- To me tera da se osvrnem na celo svoje srednjoškolsko iskustvo kroz potpuno drugu prizmu - rekla je Hil za novine.

- Samo ću to reći, bila sam intimna sa svojim polubratom.

Ona je otkrila da je pohađala osnovnu školu sa još jednim polubratom i polusestrom i da je često posećivala lokalni delikatesni restoran čiji su vlasnici blizanci koji su takođe njezina polubraća.

- Sada gledam slike ljudi i mislim, pa, ako mi on može biti brat, svako bi mi mogao biti brat.

 

Hil je rekla da je razmišljala o tužbi lekara, ali joj je rečeno da nejasni zakoni o prevarama u vezi sa plodnošću znače da nema mnogo temelja za to. Naime, trenutačno ne postoje savezni zakoni koji se bave tim pitanjem i samo 13 država ima takvu zaštitu.

Međutim, to nije bilo dovoljno da od toga odvrati socijalnu radnicu Dženin Pirson, jednu od Viktorijinih polusestara, koja sada pokreće postupak protiv doktora koji je u penziji.

Dženin je verovala da je jedinica dok nije pristupila testu 23andMe 2022. godine.

- Ceo moj život je stao - rekla je za CNN, otkrivajući da je tu vest morala da ispriča i svojoj mami.

- Obe smo samo plakale nekoliko minuta jer smo se osećale zlostavljanima. To ne bi trebalo da bude divlji zapad gde lekari mogu da rade što god žele - dodala je Pirson koja je odlučila da se suoči sa svojim biološkim ocem, koji je u međuvremenu odustao od svoje prakse.

- Nije se ni na koji način izvinio - rekla je Dženin, dodajući da nije poricao korišćenje vlastite sperme dok je 1980-ih radio u klinici u Nju Hejvenu.

- Ali je priznao da ‘nikada nije razmišljao o tome... da će biti toliko dece i da će to imati bilo kakav uticaj na nas - rekla je Pierson.

 

Ostavite komentar