Vesti > Svet

EPSTAJN SNIMAO KLINTONA TOKOM EKSPLICITNIH ODNOSA SA DEVOJKAMA: Objavljeni novi šokantni dokumenti

Ovo je najnovija tura dokumenata iz slučaja Virdžinije Gifre za klevetu protiv nekadašnje bliske saradnice milionera pedofila

Autor: K1info/CNN

08/01/2024 > 22:45

podeli vest:

EPSTAJN SNIMAO KLINTONA TOKOM EKSPLICITNIH ODNOSA SA DEVOJKAMA: Objavljeni novi šokantni dokumenti
Foto: Youtube PrintScreen


Džefri Epstajn navodno je tajno snimao mnoge poznate ličnosti kako imaju seksualne odnose sa devojkama u njegovoj vili.

Princ Endrju, Ričard Branson, Bil Кlinton... Samo su neke od poznatih ličnosti koje je Epstajn navodno tajno snimao tokom seksualnih odnosa. To se navodi u najnovijoj grupi otpečaćenih sudskih dokumenata.

Jedna od Epstajnovih žrtava, Sara Rensom, tvrdi u novootkrivenim dokumentima da je milioner snimao kako muškarci visokog profila imaju odnose sa jednom njenom prijateljicom. Rensom je dodala da Džefri Epstajn nije viđen ni na jednom snimku jer je bio "pametan".

Takođe tvrdi da je bivši predsednik Donald Tramp imao seks sa "mnogim devojkama" uključujući i jednu od njenih prijateljica. Prijateljica, čije godine se ne navode, navodno je uspela da se domogne kopija traka.

- Hvala Bogu da je uspela da se domogne nekih snimaka na kojima se jasno vidi lice Кlintona, princa Endrjua i Bransona koji imaju seksualni odnos sa njom. Frustrirajuće, Epstajn nije viđen ni na jednom snimku, ali je bio tako pametan! Uspela sam da je ubedim da mi pošalje neke od video snimaka koje je sačuvala. Ja lično mogu da potvrdim da sam videla dokaze tih seksualnih radnji - navela je Rensom i dodala da ih neće podeliti bez saglasnosti prijateljice.

Naglasila je da je napravila rezervnu kopiju snimaka na nekoliko USB stikova.

- Bezbedno sam ih poslala na različite lokacije širom Evrope - navela je Rensom.

Takođe navodi da joj se jedna od prijateljica poverila za Trampa.

Detaljno je u dokumentima opisala neke od njegovih navodnih jezivih seksualnih ukusa sa značajnim detaljima koje je čula od prijateljice koja je imala seks sa njim.

Endrju i Кlinton su negirali optužbe dok je Branson tvrdnje nazvao neosnovanim. Tramp, koji do sada ni za šta nije bio optužen u nezapečaćenim sudskim dokumentima, još nije odgovorio na nove optužbe.

Ovo je najnovija tura dokumenata iz slučaja Virdžinije Gifre za klevetu protiv nekadašnje bliske saradnice milionera pedofila Gislejn Maksvel.

Ostavite komentar

Nina

Kao daje u Americi ii bilo gde po svetu, jedan pervezni Epstajn jedini to radio. Odkada je sveta izopaceni umovi to rade. Ljudi su samo proklete zivitinje

09.01.2024 04:50
Beba

Ova ce uskoro biti pronadjena mrtva u stanu

09.01.2024 04:54
Beba

Za izipaceni engleski dvor i njihovog princa nista novo...

09.01.2024 04:57