Vesti > Svet

NIKO NE ZNA GDE JE MELANIJA TRAMP! Bivša PRVA DAMA vodi ČUDAN ŽIVOT, ali danima joj nema ni TRAGA

Iz odmarališta u kom živi kažu da je nisu videli danima

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Kristina Jokić

27/12/2023 > 22:30

podeli vest:

NIKO NE ZNA GDE JE MELANIJA TRAMP! Bivša PRVA DAMA vodi ČUDAN ŽIVOT, ali danima joj nema ni TRAGA
Foto: Tanjug/AP Photo/Andrew Harnik


Svetski mediji pišu da bivša prva dama SAD Melanija Tramp navodno vodi "čudan" i "izolovan" život, a članovi privatnog odmarališta u kome ona živi pitaju se gde je danima.

Supruga bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa ovih je dana "retko u Mar-a-Lagu", rekao je za "The Telegraph" Lorens Limer, koji je napisao knjigu o tom odmaralištu.

- Niko ne zna gde je ona. To je misterija. O tome se svakako priča - rekao je on.

Trampovi žive u glavnoj rezidenciji tog kluba u Palm Biču na Floridi, rekao je Limer, koji je objavio "Mar-a-Lago: Unutar kapija moći u Predsedničkoj palati Donalda Trampa" 2019. godine.

- Čudan je, izolovan život koji imaju na tom mestu - rekao je Limer, kome je zabranjen ulazak u Mar-a-Lago zbog njegovih izveštaja.

Melanija nije viđena na snimku koji kruži društvenim mrežama na kojem Tramp večera na Badnje veče sa svojim fanovima u Mar-a-Lagu.

Tramp je na Božić objavio fotografiju na kojoj se drži za ruke sa Melanijom okružen prazničnim drvećem i sa porukom: "Srećan Božić". U međuvremenu, Melanija je na platformi X (bivši Tviter) podelila generičku prazničnu sliku na kojoj je pisalo: "Srećan Božić i Nova godina", međutim, uživo je niko nije video.

Melanija se pojavila ranije ovog meseca u Nacionalnom arhivu, gde je održala glavnu reč na ceremoniji naturalizacije novih građana SAD. Ona je detaljno opisala svoj "naporan" put do državljanstva za 25 novih američkih državljana o "aktivnom učešću u demokratskom procesu i čuvanje naše slobode". Činilo se da je njena poruka u suprotnosti sa planovima njenog muža da suzbije imigraciju ako se vrati u Belu kuću.

Iako je Melanija bila odsutna u predizbornoj kampanji svog muža, to bi navodno moglo da se promeni nakon Nove godine. Izvor je u ponedeljak za "Page Six" rekao da je bivši predsednik "postigao dogovor sa Melanijom da pojača nastupe na visokom diplomatskom nivou 2024. godine".

Limer i Trampova kampanja nisu odmah odgovorili na zahteve za komentar koje je poslao "Metro".

Ostavite komentar