Vesti > Svet

OVO JE MONSTRUM SA KOSOVA koji je ubio trudnicu Vanesu!

Albanac sa Kosova, Bujar Fandaj , uhapšen je u utorak uveče u Italiji zbog sumnje da je ubio trudnicu Vanesu Balan

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Nestorović Ognjen

20/12/2023 > 10:40

podeli vest:

OVO JE MONSTRUM SA KOSOVA koji je ubio trudnicu Vanesu!
Foto: Screenshot/društvene mreže


Kako italijanski mediji prenose do ubistva je došlo u utorak u blizini Treviza, a osumnjičeni je uhapšen nekoliko sati posle zločina.

On je osumnjičen da je napao Vanesu ispred ulaznih vrata njenog doma, udario je nekoliko puta u lice i izbo najmanje sedam puta. Telo nesrećne žene, koja je bila u trećem mesecu trudnoće, pronašao je njen partner nakon što se vratio sa posla.

Prema dosadašnjim podacima, Fandaj je osumnjičen da je nasilno ušao u kuću žrtve, napao trudnicu koja je još bila u pidžami. Prvo ju je fizički napao, a zatim ju je ubo nožem najmanje sedam puta. Na rukama žrtve je bilo mnogo rana, verovatno zato što je Vanesa pokušavala da se brani do poslednjeg trenutka.

Foto: Screenshot/društvene mreže

 

Prema dosadašnjim podacima, žrtva i ubica su se poznavali. Navodno su imali kratku romantičnu vezu u prošlosti. Veza koja se, prema pisanju italijanskih medija, završila loše, toliko da je priznala da se plašila 41-godišnjaka. Ona ga je u oktobru prijavila za uhođenje, a on je navodno često dolazio u supermarket u kojem je radila donedavno, maltretirao je i pratio.

Za sada se brani ćutanjem, a policija ispituje motiv za ubistvo.

 

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar