Vesti > Svet

UČENICA IZVRŠILA MASAKR U ŠKOLI! Ruskinja PUCALA iz tatinog oružja, UBILA DVOJE, pa izvršila SAMOUBISTVO

Stravična tragedija dogodila se jutros u školi u Rusiji

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

07/12/2023 > 09:30

podeli vest:

UČENICA IZVRŠILA MASAKR U ŠKOLI! Ruskinja PUCALA iz tatinog oružja, UBILA DVOJE, pa izvršila SAMOUBISTVO
Foto: Tanjug/AP


Jedna učenica osmog razreda škole u ruskom gradu Brjansk ubila je dvoje ljudi, a ranila petoro u stravičnoj pucnjavi u školi. 

Ona je u četvrtak ujutro unela oružje u gimnaziju i otvorila paljbu, a usled toga su dve osobe poginule, a pet je povređeno. Devojčica je nakon toga izvršila je samoubistvo, saopštila je policija.

U 09:15 gradska dispečerska služba primila je poruku o hitnom slučaju u gimnaziji. Rečeno je da je učenica pucala nekoliko puta iz lovačkog oružja. Puška je registrovana na oca devojčice, rekao je poslanik Aleksandar Hištajn.

U pucnjavi u školi dve osobe su poginule, a pet je povređeno. Jedan od povređenih je na operaciji, rekao je pomoćnik ministra zdravlja.

Tri žrtve su hospitalizovane, rečeno je TASS-u u hitnim odeljenjima hirurgije gradskih i regionalnih dečjih bolnica. Jedan od povređenih ima rane u ramenu i kolenu, i nalazi se na intenzivnoj nezi. Životno je ugrožen. Drugi ima ranu u ramenu, srednje je teškog stanja. Treća žrtva je devojčica sa ranom na leđima, takođe je umereno teškog stanja.

Devojčica koja je otvorila vatru izvršila je samoubistvo, pojasnilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Ostavite komentar