Vesti > Svet

MAJKA iz SAD duže od GODINU dana SILOVALA BLIZANCE, drugare njenog SINA - jednog od njih POLICIJA našla pod DUŠEKOM

Njoj preti 30 godina zatvora, ukoliko bude bila proglašena krivom

Izvor: K1info/mondo.rs

02/09/2023 > 13:11

podeli vest:

MAJKA iz SAD duže od GODINU dana SILOVALA BLIZANCE, drugare njenog SINA - jednog od njih POLICIJA našla pod DUŠEKOM
Foto: Youtube PrintScreen/New York Post


Ešli Vots (37) je majka iz Virdžinije koja je optužena je za silovanje i zlostavljanje dva dečaka, blizanca, koji su drugari njenog sina. Ona je uhapšena i optužena pošto je zlostavljala braću blizance u svojoj kući. Užas je trajao duže od godinu dana.

Policija je zakucala na njena vrata u Čezapiku, a Ešli je doviknula da "mora da obuče brushalter i izvede pse". Potom je pustila policajce u kuću, a pretragom su utvrdili da je pokušala da sakrije jednog od dečaka starih 15 godina. Prvi dečak pronađen je u otvoru njenog kreveta, ispod dušeka, i na sebi je imao samo bokserice.

Policajci su ga upitali da li je on dečak koji se vodi kao nestao, što je on potvrdio.

Dečaci, čija imena nisu otkrivena, živeli su prekoputa Ešline kuće i bili su prijatelji njenog sina. Zlostavljanje je trajalo duže od godinu dana, a prvi put je Ešli dospela policiji "na radar" početkom ove godine, kada je anonimna osoba prijavila da ima se*sualnu vezu sa obojicom dečaka. U februaru, njen suprug je došao kući u dva ujutru i zatekao svoju ženu u toplesu na kauču pored jednog od dečaka, koji se pravio da spava.

Dečaci su roditeljima govorili da idu da se druže sa sinom Votsove, ali su zapravo odlazili kod nje kako bi ih zlostavljala. Kada je to otkriveno, jedan od njih pobegao je od kuće i vodio se kao nestao.

Votsovoj, koja ima petnaestogodišnjeg sina i mlađu kćerku, sada preti 30 godina zatvora, ukoliko bude bila proglašena krivom.

Ostavite komentar