Vesti > Svet

Za Vulina "ZNAJU", ali u AMERICI NESPOSOBNI: Tajna služba završila ISTRAGU, još se ne zna otkud KOKAIN U BELOJ KUĆI

Istražitelji nisu mogli da identifikuju konkretan trenutak ili dan kada je kesica sa drogom ostavljena u kabini Zapadnog krila

Izvor: K1info/Tanjug

13/07/2023 > 18:01

podeli vest:

Za Vulina "ZNAJU", ali u AMERICI NESPOSOBNI: Tajna služba završila ISTRAGU, još se ne zna otkud KOKAIN U BELOJ KUĆI
Foto: Pexels/wikipedia/unsplash


Bezgranično licemerje Amerikanaca opet je na delu - nedugo pošto su "istražili" nekih 7.600 kilometara udaljenog srpskog direktora Bezbednosno-informativne agencije Aleksandra Vulina (okvirna razdaljina od Vašingtona do Beograda) i uveli mu sankcije zbog svojih "otkrića" -  nisu uspeli da istraže vidljivi i opipljivi kriminal sa elementima kokaina na "nultom kilometru", usred svoje Bele kuće!

Naime, Tajna služba je završila istragu o maloj vrećici kokaina pronađenoj u Beloj kući i nije uspela da identifikuje osumnjičenog, preneo je danas CNN, pozivajući se na dva izvora upoznata sa istragom.

Zvaničnici su pregledali zapisnike o posetiocima Bele kuće i snimke nadzornih kamera, na kojima se vidi stotine pojedinaca koji su boravili u Zapadnom krilu Bele kuće u danima koji su prethodili otkriću kesice sa kokainom i nisu mogli da identifikuju osumnjičenog, rekao je jedan od izvora.

Istražitelji takođe nisu mogli da identifikuju konkretan trenutak ili dan kada je kesica ostavljena u kabini Zapadnog krila, blizu ulaza na donjem nivou gde je otkrivena.

Ranije je objavljeno da je kesica sa kokainom pronađena u kabini u blizini ulaza u prizemlje Zapadnog krila kroz koje posetioci Bele kuće prolaze sa osobljem na putu do drugih prostorija.

Od posetilaca koji ulaze u Zapadno krilo u obilaske, traži se da ostave telefone u kasetama u kabinama koje takođe može da koristi osoblje koje ne može da unese svoje telefone, ili u objekat sa osetljivim pregradama, gde se rukuje poverljivim materijalima.

Portparolka Bele Kuće Karin Žan Pjer prošle nedelje je poručila da će "istraga doći do kraja".

Ostavite komentar