Vesti > Svet

BAŠKARENJE: Lufthansa uvodi BRAČNE KREVETE na prekookeanskim LETOVIMA

Ponuda duplih kreveta na dugim letovima u prvoj klasi uskoro će postati norma

Izvor: K1info/Tanjug

08/03/2023 > 14:14

podeli vest:

BAŠKARENJE: Lufthansa uvodi BRAČNE KREVETE na prekookeanskim LETOVIMA
Foto: Pexels.com


Nemački avio-prevoznik Lufthansa najavio je da će uskoro imati "suite plus" sedišta u prvoj klasi, koja će u suštini parovima obezbediti sopstvenu sobu, a kao novinu uvešće i bračne krevete.

Takođe, u cilju unapređenja usluga ova kompanija uvešće i sopstvene sisteme grejanja, kao i zidove do plafona, klizna drvena vrata, ormare, trpezarijske stolove, specijalne gurmanske menije i sedišta široka jedan metar.

Prema pisanju britanskog portala Time out, ponuda duplih kreveta na dugim letovima u prvoj klasi uskoro će postati norma.

Tako će ta avio-kompanija imati neke od najluksuznijih opcija za duge relacije, a kako navode iz kompanije ove novine su deo projekta unapređenja usluga "Allegris".

Očekuje se da će ceo plan, koji uključuje podelu sedišta avio-prevoznika u sedam klasa na dugim rutama, koštati ogromnih 2,5 milijardi evra i trebalo bi da bude u potpunosti realizovan do 2025.

Bračne krevete na dugolinijskim letovima već imaj Katar Airlines, Etihad i Singapore Airlines ali su te opcije veoma skupe - od oko 3.000 do više od 20.000 dolara.

 


 

 

Ostavite komentar