Vesti > Svet

KRAJ POTRAGE, tuga... Kristijan Atsu pronađen mrtav ispod ruševina

Fudbaler Hajatspora za kojim se tragalo ispod ruševina više od deset dana pronađen je mrtav, preneo je Hurijet

Autor: K1info

18/02/2023 > 08:03

podeli vest:

KRAJ POTRAGE, tuga... Kristijan Atsu pronađen mrtav ispod ruševina
Foto: Tanjug/AP


Nekadašnji fudbaler Čelsija i Njukasla Kristijan Atsu pronađen je mrtav posle nekoliko dana potrage za njim u ruševinama nastalim nakon zemljotresa, javljaju turski mediji!

Ovu vest najpre je saopštio njegov menadžer Murat Uzunmehmet koji je na Tviteru objavio da je fudbaler iz Gane pronađen i da je mrtav.

- Kristian Atsu je pronađen, ali je nažalost preminuo - piše u Muratovoj poruci, dok je zvaničnu izjavu dao i za novinsku agenciju "Demiroren":

- Atsuovo beživotno telo je pronađeno ispod ruševina. Trenutno se uklanjaju njegove stvari, pronađen je i telefon.


Atsu je bio član Hatajspora i samo noć pre stravičnog zemljotresa postigao je sjajan gol u 97. minutu za pobedu.

U jednom trenutku su iz Turske stigle vest da je pronađem, da bi se sve to brzo demantovalo. Podsetimo, čak se pojavio i snimak spašavanja nesrećnog fudbalera. Kako su dani prolazili, nada da će ga pronaći bilaje sve manja i manja. Najviše zbog toga što je prošlo 13 dana od stravične nesreće.

Pretpostavka je bila da se te kobne noći vratio kući oko 3:30, što je približno vreme kada se desio prvi zemljotres. Kada je usledio i drugi potres i kada je zgrada počela da se ruši, veruje se da se fudbaler spustio do parkinga kako bi došao do automobila, a onda je tu i ostao zatrpan.

 

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar