Vesti > Svet

Neočekivano PRIZNANJE Mišel Obame: 10 godina nisam mogla da podnesem BARAKA

Dok je politička karijera Baraka Obame bila u usponu, bivšoj prvoj dami teško je palo da se brine sama o ćerkama

Izvor: K1info/Tanjug

30/12/2022 > 10:05

podeli vest:

Neočekivano PRIZNANJE Mišel Obame: 10 godina nisam mogla da podnesem BARAKA
Foto: Tanjug AP


Bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država Mišel Obama (58) izjavila je da punih 10 godina nije mogla da podnese svog supruga, bivšeg američkog predsednika Baraka Obamu.

Ona je u intervjuu za televiziju Revolt, u kome je promovisala svoju knjigu, rekla da je briga o ćerkama, dok su bile male, opteretila njihov brak.

- Bilo je 10 godina kada nisam mogla da podnesem svog muža. I pogodite kada se to dogodilo? Kada su deca bila mala - rekla je Mišel, koja je u braku sa bivšim prvim čovekom SAD oko 30 godina.

To se događalo, pojasnila je ona, dok je politička karijera Baraka Obame bila u usponu, a ona morala da se brine o njihovim ćerkama.

Saši i Maliji, koje su u vreme kada je Obama prvi put izabran za predsednika 2009. godine imale 10 i sedam godina.

Mišel Obama, koja trenutno promoviše knjiigu "Svetlost koju nosimo", rekla je da sa suprugom nije razgovarala o tome koliko je posla potrebno za odgajanje dece i "kako je to teško čak i kada si ludo zaljubljen u osobu i kada "sve ide kako treba".

- Možete pisati svoje porodične statute i naglas govoriti o svojoj religiji i svojoj filozofiji, ali, u jednom trenutku, pre ili kasnije, gotovo ćete sigurno biti bačeni na kolena, shvaćajući da ste, uprkos vašim najboljim i najozbiljnijim naporima, samo marginalno, a ponekad vrlo marginalno, pod kontrolom. Mala deca, ona su teroristi. Imaju zahteve. Oni ne razgovaraju. Oni su loši za komunikaciju. Stalno plaču - rekla je Mišel Obama.

 


 

 

Ostavite komentar