Vesti > Srbija

Kao da je BAGER prošao: Pukla vodovodna cev i NAPRAVILA KATASTROFU

Isti problem dogodio se pre samo dva meseca, kada je zbog pucanja cevi u ovoj ulici, bez vode ostalo oko 1.500 stanovnika

Izvor: K1info/RINA

15/11/2022 > 11:14

podeli vest:

Kao da je BAGER prošao: Pukla vodovodna cev i NAPRAVILA KATASTROFU
Foto: RINA


U Beogradskoj ulici u Užicu pukla je vodovodna cev koja služi za vodosnabdevanje, pa su na putu ostali ogromni krateri, što je šokiralo žitelje ovog dela grada na Đetinji.

- Trenutno je nemoguće proći ovom ulicom, idemo na sopstveni rizik. Ja sam u čudu da jedna cev može da napravi takvu katastrofu u ulici, kao da je neko došao sa bagerom i prekopao put. Pokrenulo se i klizište i nije nam nimalo svejedno kad vidimo ovu situaciju. Ja se nadam da će nadležne službe brzo ovo sanirati -  kazali su stanovnici Beogradske ulice.

Isti problem dogodio se pre samo dva meseca, kada je zbog pucanja cevi u ovoj ulici, bez vode ostalo oko 1.500 stanovnika.

- Ponovo se desila ista havarija, ali oko 300 metara iznad prethodnog mesta. Trenutno je bez vode ponovo oko 1.500 stanovnika našeg grada, u visinkom zonama, a to su mesta Gluvaći, Pora, Carine i delovi Jug Bogdanove ulice. Ekipe su poslate na teren i nadamo se da će večeras do 20.00 časova u sve domove stići voda - kazao je za RINU, Duško Ljujić direktor JKP "Vodovod" iz Užica.

 

Ostavite komentar