Vesti > Srbija

Ovo je trenutno STANJE POVREĐENIH u nesreći u Ovčar Banji

Među povređenima je i mladić star svega 19 godina, a on je prilikom pada zadobio lakše telesne povrede

Autor: k1info / RINA.rs

13/10/2022 > 13:36

podeli vest:

Ovo je trenutno STANJE POVREĐENIH u nesreći u Ovčar Banji
Foto: RINA


U nesreći koja se jutros oko 11 časova dogodila u Ovčar banji kada se odvalio most poginule su dve žene, a još troje pacijenata zadobilo je teške telesne povrede.

Među povređenima je i mladić star svega 19 godina, a on je prilikom pada zadobio lakše telesne povrede.

Pomoćnik direktora za hiruški sektor Opšte bolnice u Čačku, dr Ivan Kostić potvrdio je da su dve žene poginule.

- U našu bolnicu za sada je primljeno ukupno 12 osoba, od čega su dve žene srednje životne dobi dovežene mrtve. Ostalih 10 osoba je hospitalizovano. Tri pacijenta zadobila su teške telesne povrede, dok se jedna žena nalazi na odeljenju intenzivne nege. Uglavnom su u pitanju povrede ekstremiteta. Ostalih sedam pacijenata mogli bi da budu zadržani u bolnici 24 sata,  a zatim otpušteni, ali o tome ćemo sutra razgovarati  - kaže on.

Dr Kostić dodaje da je među hospitalizovanima i jedan mladić.

- Gotovo svi pacijenti su srednje životne dobi, samo je jedan mlad čovek, mladić star 19 godina. Većina ih je smeštena na odeljenja hirurgije i ortopedije - rekao je on.

Dežurne ekipe policije, vatrogasaca i spasilaca i dalje su na licu mesta i nastavljaju da pretražuju reku, jer se jedno lice i dalje traži.

Putnici su iz Zvornika iz Republike Srpske, a uputili su se na hodočašće u manastir Đunis. Želeli su da naprave pauzu i obiću manastire u Ovačar Banji.

 

 

 

 

 

Ostavite komentar