Vesti > Srbija

POGLEDAJTE KOLIKO JE BOR SADA TUŽAN! Odrasli i DECA i dalje donose CVEĆE, igračke, pale SVEĆE (FOTO)

Dvogodišnja devojčica, Danka Ilić, nestala je u utorak oko 13.45 časova, ispred kuće u Banjskom polju, a za njenim telo se još traga

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

06/04/2024 > 20:06

podeli vest:

POGLEDAJTE KOLIKO JE BOR SADA TUŽAN! Odrasli i DECA i dalje donose CVEĆE, igračke, pale SVEĆE (FOTO)
Foto: ATA Images


Potresne scene iz srpskog grada slamaju srca ne samo ljudi u Srbiji, već i regionu. Građani Bora i dalje pale sveće i donose cveće ispred Doma kulture u tom gradu, opraštajući se od dvogodišnje Danke Ilić, koja je ubijena pre 10 dana, a za čijim telom se i dalje traga. 

Pored odraslih, dolaze i deca kako bi se oprostili od nesrećne devojčice. Oni pale sveće, donose igračke, cveće, barbike...

Da podsetimo, dvogodišnja devojčica iz Bora, Danka Ilić, nestala je u utorak oko 13.45 časova, ispred kuće u Banjskom polju.

Srđan Janković i Dejan Dragijević, kolege iz JKP Vodovod, su 26. marta devojčicu udarili službenim vozilom, a potom istim njeno telo odvezli na deponiju gde su ga prvobitno bacili.

Međutim, posle detaljne pretrage terena utvrđeno je da telo male devojčice nije tu, a po sopstvenom priznanju jednog od osumnjičenih telo je premestio 28. marta na drugu lokaciju.

Za njenim telom se i dalje traga. 

 

Ostavite komentar