Vesti > Srbija

Šta se desilo za 7 MINUTA? DANKA ILIĆ ubijena neposredno POŠTO je majka prijavila nestanak?

Kako je potvrđeno za ATV kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50)

Izvor: K1info/informer.rs

Autor: Mina Duduković

04/04/2024 > 10:52

podeli vest:

Šta se desilo za 7 MINUTA? DANKA ILIĆ ubijena neposredno POŠTO je majka prijavila nestanak?
Foto: Shutterstock/Facebook printscreen


Ivana Ilić, majka male Danke (2) prijavila je nestanak ćerke 26. marta u 13.45, a tragedija se dogodila posle samo sedam minuta, piše Informer!

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13.52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, Danka Ilić nestala.

Kako je potvrđeno Informeru za ATV kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

- S.J. je osumnjičeni da je službenim vozilom ”fiat panda” u ulici Radomira Putnika udario u pešaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom D.D. telo devojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na "Starobanjskom putu" kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta - kaže izvor Informera blizak istrazi.

- S.J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uslovima na putu usled čega je prednjim desnim delom vozila udario u devojčicu i usmrtio je - navodi Informerov izvor.

 

Ostavite komentar