Vesti > Srbija

JA SAM JE POZVALA I REKLA! Bojana upozorila RUMUNKU da je POVEZUJU sa nestalom Dankom!

Na jednoj Fejsbuk grupi Bojana S. poreklom iz Srbije, videla objavu o nestaloj devojčici i fotografije koje su u međuvremenu objavljene

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

04/04/2024 > 07:39

podeli vest:

JA SAM JE POZVALA I REKLA! Bojana upozorila RUMUNKU da je POVEZUJU sa nestalom Dankom!
Foto: Shutterstock/Tanjug/Vladimir Sporičić/Facebook Printscreen


Austrijska policija je ranije danas saopštila da traga za dve žene koje su snimljene na tramvajskoj stanici u Beču sa devojčicom koja je, kako se sumnja, mala Danka Ilić, dvogodišnja devojčica koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju kod Bora.

Ova informacija proširila se po svim domaćim i stranim medijima, ali i grupama na društvenim mrežama kako u Srbiji, tako i u Austriji. U jednoj Fejsbuk grupi Bojana S. poreklom iz Srbije, videla je objavu o nestaloj devojčici i fotografije koje su u međuvremenu objavljene. Ona tvrdi da je na njima prepoznala svoju koleginicu iz Rumunije.

- Moja koleginica je za vikend otputovala u Vels sa svojom majkom i njenom dvogodišnjom ćerkom. Dok je bila tamo, saznala je da se za njom traga u Beču zbog nestale devojčice iz Srbije. Iako je snimak bio mutan, ona se uplašila i otišla u policiju u Velsu. Očigledno je tamo nisu ozbiljno shvatili, pa se u Beč vratila nelagodno. Međutim, kada su se danas u medijima pojavile fotografije na kojima se jasno vidi njeno lice, pozvala sam je i upozorila je. Bila je veoma uplašena jer nije lako kada nedužna osoba sazna da policija i građani intenzivno tragaju za njima zbog sumnje da su oteli dete. Dobro poznajem ćerku moje koleginice, kao i njenu majku koja brine o detetu - rekla je Bojana za Kosmo.

Ona je zatim dodala da želi da se ovaj slučaj reši na najbolji mogući način.

- To znači da se mala Danka nađe živa i zdrava i vrati kući. Volela bih i da pomognem svojoj koleginici da nevino ne upadne u velike probleme - rekla je Bojana.

 

Ostavite komentar