Vesti > Srbija

KLUPKO SE ODMOTAVA! Bivši šef beogradske policije: "RODITELJI znaju kad je DANKA NESTALA i pod kojim OKOLNOSTIMA"

Policija češlja svaki pedalj zemlj zemlje, kaže bivši šef beogradske policije

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Mina Duduković

03/04/2024 > 16:55

podeli vest:

KLUPKO SE ODMOTAVA! Bivši šef beogradske policije: "RODITELJI znaju kad je DANKA NESTALA i pod kojim OKOLNOSTIMA"
Foto: K1info/Youtube PrintScreen/B92Facebook Printscreen/Shutterstock/Tanjug/Vladimir Sporičić


Marko Nicović, nekadašnji načelnik beogradske policije, kaže da devojčica sa snimka iz Beča, zaista podseća likom na nestalu Danku Ilić (2), ali smatra da se zaista radi o njoj, da bi ih do sada već locirali.

Kako Nicović pojašnjava, u istrazi najviše mogu pomoći roditelji, koji su, kako smatra" ključ".

- Oni znaju kad je nestala, pod kojim okolnostima i to treba pratiti. Video sam snimak devojčice iz Beča, tu sada treba ispitati i kad je snimak nastao, i da li to dete zaista može biti ona, jer opet najbliži srodnici to znaju, svako svoje dete može da prepozna. Dalje, smatram da ukoliko jeste ona na snimku, da bi ih do sada pronašli tamo, jer svi su na nogama. Opet, moramo da znamo da se granice ne prelaze tako lako, pa samim tim ne mogu da kažem da verujem da to jeste ona. Sačekaćemo, ali smatram da će se ovo klupko uskoro odmotati - kaže Nicović.

Kaže da policija ide u dobrom pravcu, jer češlja svaki pedalj zemlje, ali se nada i da su granični prelazi detaljno provereni, jer ne isključuje mogućnost otmice.

- Može biti svašta, nijedna mogućnost se ne isključuje. Ako je majka rekla da je na minut ostavila devojčicu, postavljamo pitanje kuda je to dete koje ima dve godine moglo samo da ode? Koliko daleko a da ga majka ne pronađe? Drugo, zašto su čekali dva sata? Tu je bilo prostora i za otmicu, a znamo da je granica blizu, ali i za još dosta toga. Mnoga pitanja su otvorena i ono što nam ostaje je da sačekamo da istražni organi obave posao - kaže Nicović.

 

Ostavite komentar