Vesti > Srbija

OVAJ SNIMAK LEDI KRV U ŽILAMA: Kako je za dlaku izbegnuta prava KATASTROFA U SAOBRAĆAJU?

Oglasila se i učesnica nezgode

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

02/04/2024 > 10:53

podeli vest:

OVAJ SNIMAK LEDI KRV U ŽILAMA: Kako je za dlaku izbegnuta prava KATASTROFA U SAOBRAĆAJU?
Foto: Printscreen/Instagram/192_rs


Na instagram stranici 192.rs pojavio se video - snimak koji najbolje pokazuje kako je malo potrebno da se desi velika tragedija, samo zbog neodgovornosti i neopreznosti, a verovatno i zbog nepoznavanja saobaćajnih pravila.

Naime, snimak je nastao u Subotici, a do nezgode je došlo kada je automobil na saobraćajnici sa pravom prvenstva jedva izbegao direktan sudar sa električnim biciklom. 

Brzom reakcijom, žena koja je vozila automobil, uspela je da izbegne ono najgore, ali je zbog toga snažno udarila u zid jedne kuće.

Srećom, sudeći prema video - snimku, žena nije pretrpela teže povrede, dok su dva mladića nakon izbegavanja nadolazećeg automobila nastavili dalje - kao da se ništa nije desilo.

Ispod video - snimka, između ostalih, komentar je ostavila i učesnica ove nezgode. 

- Hvala na objavljenom snimku. Vozila sam maksimum 35 kimpetara na čas, da je bilo brže ne bi bilo ni mene ni njih. Imala sam prednost što se dobro vidi, a oni nisu ni usporili na znak STOP - napisala je ona.

- Svaka ti čast kako si odreagovala, želim ti brz oporavak.

- Kako može tako opušteno da ide kroz raskrsnicu? Valda se uspori malo baš zbog ovakvih situacija... Moglo je biti neko drugo vozilo umesto dece... U saobraćaju 80 odsto stvari predviđaš, nije samo gas i ja imam prednost... Mogao je i neki pešak iza ugla da se pojavi, neko malo dete... Nisam taj koji je merodavan da određujem krivca, ali ovakve raskrsnice iziskuju poseban oprez!

Samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

 

Ostavite komentar