Vesti > Srbija

KOPAĆE SE ZEMLJIŠTE oko kuće gde je NESTALA DANKA? Policija sa LOPATAMA i oruđem u Banjskom polju - evo ŠTA SE DEŠAVA

U Banjskom polju policija, spasioci i sa neba i sa zemlje i dalje pregledaju svaki kutak

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Kristina Jokić

30/03/2024 > 13:39

podeli vest:

KOPAĆE SE ZEMLJIŠTE oko kuće gde je NESTALA DANKA? Policija sa LOPATAMA i oruđem u Banjskom polju - evo ŠTA SE DEŠAVA
Foto: Facebook printscreen/Tanjug/Vladimir Sporičić/Shutterstock


Policijski auto u kojem su se nalazile lopate i ostalo oruđe prošao je kroz Banjsko Polje i otišao ka kući kod koje je poslednji put viđena nestala Danka Ilić (2).

Kako javaljaju reporteri sa lica mesta, još uvek nije poznato da li će pripadnici MUP-a njih upotrebiti kako bi kopali u pomenutom području.

Na tom mestu i danas sve vrvi od policije i spasilaca. Helikopteri preletali su područje čak do jezera. Srpske snage daju sve od sebe kako bi pregledali svako mesto, tako da nijedan detalj ne može da promakne.

Podsetimo, potraga sa Dankom Ilić (2) ušla je u peti dan. Ni jučerašnja potraga se nije završila slavno, uprkos višečasovnim naporima svih pripadnika MUP-a.

Danka Ilić poslednji put je viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju. U trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ''pronadjime.mup.gov.rs'', devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Ostavite komentar