Vesti > Srbija

OPET DRAMA U BORU! Hitno poslati TIMOVI za RUŠENJE na mestu gde je NESTALA DEVOJČICA, policija istražuje PODZEMNE KANALE

Timovi se sastoje od 8 pripadnika i sa po dva terenska vozila, pripadajućom opremom i psima tragačima

Izvor: K1info/informer.rs

Autor: Nemanja Negovanović

28/03/2024 > 23:14

podeli vest:

OPET DRAMA U BORU! Hitno poslati TIMOVI za RUŠENJE na mestu gde je NESTALA DEVOJČICA, policija istražuje PODZEMNE KANALE
Foto: MUP RS/Tanjug/Vladimir Sporičić


Spasilački timovi za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada uputili su se ka Banjskom polju kako bi pomogli u potrazi za nestalom Dankom Ilić (2), za kojom se traga već tri dana, saznaje Informer.

Timovi se sastoje od 8 pripadnika i sa po dva terenska vozila, pripadajućom opremom i psima tragačima.

Takođe, u 22.30 tim za ruševine je krenuo ka Boru, on je specijalizovan za spuštanje i pretragu rupa, pa se pretpostavlja da policija želi ispita otkriće rupe na imanju i istraživanje podzemnih kanala, koji su dodatno zakomplikovali slučaj nestanka dvogodišnje Danke Ilić.

Podsetimo, danas je treći dan potrage za malom Dankom, dvogodišnjom devojčicom koja je nestala u utorak oko 13:45 u naselju Banjsko polje kod Bora. Na sebi je u trenutku nestanka imala maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike. Devojčica je smeđe kose, braon očiju, visine oko 85 cm, saopštio je MUP.

Ostavite komentar