Vesti > Srbija

PRATITE UŽIVO EMISIJU "KEC NA JEDANAEST": Sve najnovije vesti o NESTANKU MALE DANKE

Policija je blokirala prilaz vikend-kući na čijem području je poslednji put viđena mala Danka Ilić

Izvor: K1info

Autor: Filip Belan/Mina Duduković/Lena Bursać

28/03/2024 > 11:59

podeli vest:

PRATITE UŽIVO EMISIJU "KEC NA JEDANAEST": Sve najnovije vesti o NESTANKU MALE DANKE
Foto: K1info/Shutterstock


Devojčica Danka Ilić (2) nestala je u utorak popodne u Banjskom polju kod Bora, a u emisiji "Kec na jedanaest" pratite sve najvažnije vesti na ovu temu koja je potresla Srbiju!

Podsetimo, devojčica je nestala u 13.45 u trenutku kada je njena majka otišla da sipa vodu starijem detetu.

Prema poslednjim informacijama, policija je blokirala prilaz vikend-kući na čijem području je poslednji put viđena mala Danka Ilić, a trenutno je u toku potpuno raščišćavanje terena uz pomoć velikih mašina, a bager je upravo počeo da kopa.

Na terenu su pripadnici policije, ali još uvek nije poznato zašto je pristigao bager. 

Prvi komšija porodice Ilić razgovarao je sa ekipom emisije  "Kec na jedanaest" i tom prilikom otkrio da je čitav okrug i dalje pod opsadom policije i da je od kada je počela potraga za Dankom čitav Bor na nogama. Prisetio se i kako su saznali za nestanak deteta.

Foto: K1 televizija

 

-Tog dana je sve bilo kao i inače sve dok nismo videli policijska vozila. Počeli su da ispituju sve komšije da li su videli nešto sumnjivo, ali moram da vam kažem da mi nismo primetili ništa neuobičajeno - rekao je komšija Rade

Otkrio je i kakvo je okruženje u kom traje potraga za Dankom

- U pitanju je nepristupačan teren. Ima i divljih životinja. Nažalost, ne isključuje se nijedna mogućnost - dodaje komšija.

Lovci koji pretražuju teren spremni da ponovo krenu u potragu za Dankom 

Nastavlja se potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, a poslednje informacije sa terena govore da je ispred pojate gde je devojčica nestala stgao i bager koji raščišćava teren.

Sa lovcima koji pretražuju teren razgovarala je ekipa emisije "Kec na jedanaest"  koji ističu da ne veruju da je se devojčica sama izgubila u šumi.

Foto: MUP RS

 

- Mi smo krenuli u potragu kada je krenula i policija. Ništa nismo zatekli na terenu, sve smo pretražili gde znamo gde su staze. Sišli smo ovde dole, ništa nismo uočili, ništa nismo videli što se toga tiče. Ovde su teški tereni, mi uvek tuda idemo u lov, ja mislim da dete ne bi moglo tuda da prođe. Ipak je malo dete, ima dve godine, ne bi moglo da pregazi taj teren, moglo je da ode nekoliko metara, ali da uđe u trnje i rastinje verovatno ne - otkrio je Predsednik udruženja lovišta Bakar Aca Kušlić.

Reporteri su preneli i razgovor sa komšinicom čiji je video nadzor snimio zelenog punta!

Mirjanka, vlasnica jedine kuće koja ima video nadzor u selu Banjsko Polje, otkrila je ekipi emisije "Kec na jedanaest" šta se sve događalo u proteklih 48 sati u tom naselju, kao i zbog čega su kamere postavljene.

Foto: K1 televizija

 

- Ovde nema mangupa, niti problematičnih ljudi. Moja ćerka je postavila kamere zato što želi da ja budem sigurna dok je ona na poslu, ali apsolutno nikada nismo imali probleme. Ja ovde živim 40 godina i nikada nije bilo opasnih situacija- otkriva komšinica

Upitana za to da li veruje da je dete moglo samo da odšeta u šumu, Mirjanka kaže:

- Ne verujem da je dete moglo samo da se izgubi u šumi. Nema šanse da je neko video tako malo dete da šeta samo i da nije odreagovao - dodaje Mirjanka.

 

Ostavite komentar