Vesti > Srbija

OTAC MALE DANKE IDE NA POLIGRAF: Komšije otkrile i šta se dešavalo dok PORODICA nije PRIJAVILA NESTANAK DEVOJČICE!

Devojčicina majka alarmirala je prvo komšije i rođake

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

27/03/2024 > 11:26

podeli vest:

OTAC MALE DANKE IDE NA POLIGRAF: Komšije otkrile i šta se dešavalo dok PORODICA nije PRIJAVILA NESTANAK DEVOJČICE!
Foto: Facebook Printscreen


Otac male Danke, dvogodišnje devojčica koja je nestala juče, Miloš Ilić danas će biti podvrgnut poligrafskom testiranju.

On će biti ispitan o svim okolnostima nestanka deteta, šta tačno zna o tome, ali i u kakvim je odnosima sa suprugom Ivanom, majkom deteta, pišu mediji.

Inače, roditelji male Danke Ilić trenutno daju iskaz u policiji, nakon čega će otac biti podvrgnut poligrafskom testiranju.  

Podsetimo, otac male Danke danas se oglasio na društvenim mrežama i ostavio poruku: "Zlato tatino, naći će te tata! Svete moj mali".

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Potraga za devojčicom i dalje traje, a kako su naveli iz policije, akcija je trajala čitavu noć i nastavljena je danas. 

Prema do sada dostupnim informacijama, po nestanku devojčice iz dvorišta njene porodične kuće, devojčicina majka alarmirala je prvo komšije i rođake.

Foto: Instagram Printscreen

 

- Meštani Banjskog Polja su sami tragali za detetom, ali kako je vreme odmicalo i nisu imali nikakve tragove, rešili su da pozovu policiji. Verovatno su mislili da nije mogla daleko da ode i da će je odmah naći, pa su se zabrinuli tek kada je prošlo dosta vremena - rekao je za Alo! izvor blizak slučaj.

Po prijavi nestanka, nakon što je policija utvrdila da deteta nema pokrenuta je najpre lokalna potraga, a potom je pozvana pomoć i iz drugih gradova.

Na teren su ubrzo došli vatrogasci spasioci, pripadnici GSS, Žandarmerija, kao i loklani lovci, koji su se dobrovoljno pridružili potrazi.

Takođe, pored svih mogućih opcija nestanka ispituje se i prisustvo divljih životinja u šumi.

Ostavite komentar