Vesti > Srbija

TRUDNA glumica Vanja Nenadić: Čeka dete sa OVIM markantnim kolegom (FOTO)

Glumica je u 5. mesecu trudnoće

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

21/03/2024 > 17:07

podeli vest:

TRUDNA glumica Vanja Nenadić: Čeka dete sa OVIM markantnim kolegom (FOTO)
Foto: ATA Images


Mlada glumica Vanja Nenadić u blagoslovenom je stanju, javio je "Alo!". Kako se navodi, lepa glumica je u petom mesecu trudnoće i dete čeka sa crnogorskim glumcem Markom Todorovićem.

Ovu vest potvrdila je buduća mama.

- Istina je. Ali, pazite, ja sam htela to na drugi način sve da objavim, tako da meni sad stvarno... nemam mentalnog kapaciteta da sad sve to izvedem ovako na tim intervjuima, tako da verujem da će biti prilike u narednim mesecima, malo mi je sve to danas bilo neplanirano i ne znam ni kako se desilo. Pa eto, da se čujemo malo kasnije ako može, ne danas kasnije, nego posle nekog vremena, jer nisam uopšte sada planirala da objavljujem to na taj način, tako da ne bih se sad nešto izjavljivala posebno na tu temu. Ovo mi je sve malo too much, ali čućemo se tim povodom u neko skorije vreme - izjavila je Vanja za "Telegraf".

Foto: ATA Images

 

Par se pre nekoliko meseci, a nakon više od godinu dana veze, Marko je verio Vanju u Londonu, a uveliko vode zajednički život.

- Nismo mnogo bili po tabloidima, to je bilo samo na početku. Da, Marko je moj dečko. Prvi poljubac sa njim? U pozorištu. Pa, nije bilo u garderobi... Na sceni, u mraku. On je bio uporan. Šta se desilo sa mnom i sa Markom, to zapravo želim da kažem... Mi smo stvarno pre naše veze bili veoma bliski prijatelji. I nekako je iz toga sve preraslo u ljubav. On je to prvi osetio i onda je ostalo još malo da mene ubedi i to je to - ispričala je ona u jednoj emisiji.

 

Ostavite komentar