Vesti > Srbija

Vučić na Sajmu turizma prvo posetio štand Kancelarije za KiM

Na štandu su predstavljeni turistički potencijali četiri opštine sa severa Kosova, kao i sedam južno od Ibra i iz Metohije

Izvor: K1info

21/02/2024 > 19:08 >> 20:06

podeli vest:

Vučić na Sajmu turizma prvo posetio štand Kancelarije za KiM
Foto: TANJUG/NEMANJA JOVANOVIĆ


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je na otvaranju 45. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu u obilasku štandova prvo posetio štand Kancelarije za Kosovo i Metohiju, gde su predstavljeni turistički potencijali 11 opština.

Na štandu su predstavljeni turistički potencijali četiri opštine sa severa Kosova, kao i sedam južno od Ibra i iz Metohije među kojima su Gračanica, Orahovac, Štrpce i druge.

Predsedniku je uručen poklon naroda iz Sirinićke Župe, kao i poklon vino iz manastira sa KiM.

Vučić: Mnogo toga očekujem od izložbe EXPO 2027

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će biti nezadovoljan ukoliko 2027. godine kada bude održan Ekspo 2027 Srbija zabeleži manje od osam miliona turističkih poseta.

- Da bude i jedan ispod osam miliona, biću apsolutno nezadovoljan. Nadam se da će, ako mi budemo ovakvim tempom napredovali i sve što smo planirali i uradili, da možemo da dođemo i do deset miliona - rekao je Vučić tokom obilaska turističkih štandova večeras na otvaranju 45. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu.

 

Ostavite komentar