Vesti > Srbija

PRATITE UŽIVO "URANAK": Ovo su NAJVAŽNIJE TEME dana

Emisija "Uranak" emituje se svakog jutra od 7.25 do 11.25 časova uživo na K1 televiziji

Izvor: K1info

12/07/2024 > 07:25

podeli vest:

PRATITE UŽIVO "URANAK": Ovo su NAJVAŽNIJE TEME dana
Foto: Miloš Nadaždin/K1/Instagram Printscreen


Na portalu K1info.rs možete uživo pratiti jutarnji program "Uranak", koji se emituje svakog jutra od 7.25 do 11.25 časova  na K1 televiziji.

"Uranak" uživo pratite na linku u nastavku teksta.

KO

Robert Čoban, predsednik Kolor pres grupe i Žarko Rakić, spoljno-politički komentator.  Teme: Samit NATO u Vašingtonu, pregovori Beograda i Prištine, rat u Ukrajini, rat na Bliskom istoku, Bajden i Tranm, izbori u Francuskoj....

ŠTA

Usame Zukorlić, ministar bez portfelja zadužen za oblasti pomirenja, regionalne saradnje i društvene stabilnosti.Tema:da li je islamofobija u porastu?

ZAŠTO

Željko Vučković, urednik sportske rubrike ahencije Tanjug, Mihajlo Todić, urednik Sportskog žurnala i Milan Kalinić, glumac i autor i voditelj emisije Indirektno. Teme: EP u fudbalu, polufinalne utakmice Španija-Francuska i Engleska-Holandija, reprezentacija Srbije

KAKO

Jelena Zajeganović, rukovodilac programa za rani razvoj dece UNICEF-a u Srbiji i akademik Branislav Mitrović, arhitekta. Tema:kroz koje programe Unicef edukuje roditelje za rani razvoj dece.

KADA

Slavko Spasić, direktor Prirodnjačkog muzeja Srbije.

Ostavite komentar

Slavica Vergovic

BRABO GDJA SMAKLOVIC. A VERAN JE LELEMUDE

18.03.2024 08:45
Vida

Odlican izbor gostiju, Antonijevic realan i umeren a Laban, profesor, bruka. Primetila sam da je cest gost emisija koje podrzavaju ruski rat. Dobro je da vidimo kakve profesore, nazalost, imamo.

23.04.2024 08:41