Vesti > Srbija

UHAPŠEN UBICA iz Subotice, NOŽEM IZBO BIVŠU ŽENU, pa do jutros bežao od policije

Muškarac koji je juče na smrt izbo bivšu suprugu u Subotici i pobegao, jutros je uhapšen.

Autor: K1info

21/09/2022 > 07:49

podeli vest:

UHAPŠEN UBICA iz Subotice, NOŽEM IZBO BIVŠU ŽENU, pa do jutros bežao od policije
Foto: Freepik.com


Robert V. je bivšu suprugu Ljiljanu V. ubio nožem i to pred njenom majkom, a zatim se dao u bekstvo.

Policija je zatvorila sve delove grada i mesta gde je ubica eventualno mogao da se krije i pobegne, ali je u Policijskoj upravi Subotica potvrđeno da je Robert malopre uhapšen.

Da podsetimo,  Robert Velimirović osumnjičen je da je ubio bivšu suprugu Ljiljanu (54) naočigled njene majke Ljubice Dondolović. Nesrećna žena odmah je podlegla povredama, a osumnjičeni za zločin je pobegao..

Tragedija se dogodila u domu porodice Dondolović u Ulici Sergeja Jesenjina gde je Ljiljana stanovala sa majkom. Bivši muž, od koga je razvedena već godinama, došao je na vrata oko 14 sati.

- Ljubica je otvorila vrata i pustila bivšeg zeta u kuću. Verovatno je mislila da hoće da se pomiri sa Ljiljanom. Šta se desilo, to samo oni znaju. Ljiljana verovatno nije htela da razgovara o pomirenju i on je nasrnuo na nju. Izbo ju je nožem pred majčinim očima. Ljilja je bila divno biće. Sa svakim bi popričala i lepo se pozdravila. Vratila se kod majke posle razvoda. Ima divnu ćerku, koja je sada u Engleskoj. Jadna majka, šta je dočekala - priča komšinica Slavica.

U Subotici su od juče u 14 sati bili zatvoreni delovi grada kroz koje je ubica mogao da pokuša da pobegne. Kontrolisana su vozila i obilažena mesta na kojima bi ubica eventualno mogao da se krije.

 

 

 

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar