Vesti > Srbija

TINEJDŽERI POKRALI MAJKU TROJE DECE! Ostala BEZ DINARA u Domu zdravlja, nije imala BOLESNOM sinu za LEK

Dok je jurila da reši jedan problem i nađe rešenje za svoje dete, zapala je u drugi i to onda kada se tome najmanje nadala

Autor: K1info

12/01/2024 > 16:29

podeli vest:

TINEJDŽERI POKRALI MAJKU TROJE DECE! Ostala BEZ DINARA u Domu zdravlja, nije imala BOLESNOM sinu za LEK
Foto: Shutterstock


Dvojica tinejdžera su jednu majku sa troje dece Novom Sadu dovela u nezahvalnu situaciju, a pomoć je na kraju morala da potraži od svojih sugrađana. Tinejdžeri su joj ukrali novčanik u Domu zdravlja, a incident su zabeležile kamere.

Majka je došla sa bolesnim detetom u Dom zdravlja, a nije ni slutila da će u trenu ostati bez dinara. U rasulu u kojem se nalazila i traženju spasa za svoje dete koje je gorelo od temperature 40 odvela ga je hitno kod lekara.

- Imali su otprilike 15, 16 godina. Uzeli su mi novčanik u Domu zdravlja. Dete mi je bilo jako loše, imalo je temperaturu 40, a ja u panici nisam ni primetila da sam ga ispustila. Na kameri se jasno vide dva dečaka koja su uzela novčanik i samo ga odnela. Lice im se nije moglo videti, tako da policija nije mogla da reaguje - napisala je potresena majka na Fejsbuku i zapitala se kakvi smo to ljudi postali.

Foto: Printscreen

 

Ona je u novčaniku imala devet hiljada dinara i to je bio sav novac koji ima. Od tog novca trebalo je da kupi detetu lek, a kod kuće ju je čekalo još dvoje dece koje hrani.

- Zamoliću vas ako imate brufen sirup, alkohol, pozajmite mi, vratiću vam čim dobijem porodiljsko. Nemam dinara - podelila je majka svoju tešku situaciju sa sugrađanima.

Dok se trudila da nađe rešenje za svoje dete i spasi ga muka i bolova koje je trpelo, upala je u drugi problem i našla se u bezizlaznoj situaciji.

 

Ostavite komentar