Vesti > Srbija

UŽIVO "URANAK" na našem portalu! Pratite najvažnije teme dana

Emisija "Uranak" emituje se svakog jutra od 7.25 do 11.25 časova uživo na K1 televiziji

Izvor: K1info

20/12/2023 > 07:23

podeli vest:

UŽIVO "URANAK" na našem portalu! Pratite najvažnije teme dana
Foto: Miloš Nadaždin/K1/Instagram Printscreen


Na portalu K1info.rs možete uživo pratiti jutarnji program "Uranak", koji se emituje svakog jutra od 7.25 do 11.25 časova  na K1 televiziji.

"Uranak" uživo pratite na linku u nastavku teksta.

KO?

Tatjana Macura, kandidatkinja liste "Srbija ne sme da stane" za narodnu poslanicu i predsednica Udruženja "Mame su zakon" i  Vladimir Radomirović, glavni i odgovorni urednik "Pištaljke" govoriće o rezultatima izbora u Srbiji, protestima i napadima ispred RIK-a, kao i o aktuelnim temama sa Kosova i Metohije. Takođe, komentarisaće i ratove u Izraelu i Ukrajini. 

ŠTA?

O napadima na Miladina Kovačevića i članove Republičke izborne komisije (RIK), ali i o izborima i protestima opozicije govoriće Miljkan Karličić, stručnjak za izborno pravo i član RIK-a.

ZAŠTO?

Dejan Vuk Stanković, analitičar i Ivo Čolović, programski direktor CeSID-a, komentarisaće glasanje u Beogradu i protest opozicije ispred RIK-a.

KAKO?

Dr Andrej Šoštarić, načelnik jedinice za ispitivanje kvaliteta vazduha Gradskog zavoda za javno zdravlje, dr Dejan Turenjanin, pulmolog i dr Andrej Stojić iz Instituta za fiziku, pričaće o zagađenju vazduha u Srbiji.

KADA?

O upozorenju Svetske zdravstvene organizacije da nam prete novi virusi Mpox, ranije nazvani majmunskim boginjama, koji se prenose bliskim kontaktom govoriće dr Slavica Maris, epidemiolog.

GDE?

Srđan Petrović, direktor Plivačkog kluba “11. april” , Martina Bukvić, plivačica i plivač Aleksej Kalanj govoriće o uspehu na državnom prvenstvu u svim kategorijama. 

Ostavite komentar