Vesti > Srbija

PRATITE UŽIVO "URANAK": Ovo su NAJAKTUELNIJE TEME o kojima će se govoriti

Emisija "Uranak" emituje se svakog jutra od 7.25 do 11.25 časova uživo na K1 televiziji

Izvor: K1info

14/02/2024 > 07:25

podeli vest:

PRATITE UŽIVO "URANAK": Ovo su NAJAKTUELNIJE TEME o kojima će se govoriti
Foto: Miloš Nadaždin/K1/Instagram Printscreen


Na portalu K1info.rs možete uživo pratiti jutarnji program "Uranak", koji se emituje svakog jutra od 7.25 do 11.25 časova  na K1 televiziji.

"Uranak" uživo pratite na linku u nastavku teksta.


KO?

Prof.dr Predrag Marković, direktor Instituta za savremenu istoriju i Robert Čoban, predsednik Kolor pres grupe pričaće o aktuelnim temama u Srbiji, regionu, ali i svetu

 

ŠTA?

Prof.dr Ljubodrag Savić, profesor Ekonomskog fakulteta govovriće o srpsko-grčkom poslovnom forumu, lukama Solun i Pirej, pruzi Budimpešta - Beograd - Niš - Skoplje-  Atina, prevozu tereta železnicom, barskoj pruzi, luki Bar, luki Kopar

ZAŠTO?

Jahel Vilan, ambasador Izraela u Srbiji govoriće o raut u Izraelu, Rafi, pregovorima o primirju u Kairu.  Posle njega gost je Muhamed Al Namur, ambasador Palestine u Srbiji i pričaće o istim temama.

 

KAKO?

Dr Miloš Babić, internista elektrofioziolog Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje"govoriće o oblaciji srca - intervenciji kojoj je podvrgnut Žarko Paspalj.

 
KADA? 

Ana Selak, advokat, Vladimir Terzin, veterinar i Branimir Lazić, veterinar pričaće o inicijativi za odlazak na bolovanje i kada se pas razboli.

GDE?

Gordana Gomirac, Vikimedija Srbije pričaće o tome da li je Vikipediji na srpskom prvo mesto na svetskoj listi.

Ostavite komentar