Vesti > Srbija

EKSPLOZIJA u blizini centra za RREGISTRACIJU VOZILA, u severnom delu Kosovske Mitrovice

Detonaciju je medijima potvrdio i zamenik komandira policije za region Sever Veton Eljšani

Izvor: K1info/Tanjug

16/11/2023 > 17:11

podeli vest:

EKSPLOZIJA u blizini centra za RREGISTRACIJU VOZILA, u severnom delu Kosovske Mitrovice
Foto: TANJUG/ STR/bs


U blizini centra za registraciju vozila u severnom delu Kosovske Mitrovice tokom protekle noći aktivirana je eksplozivna naprava, od čije je detonacije načinjena materijalna šteta na objektima.

Kako prenosi RTS, stanovnici obližnjih zgrada kažu da ih je probudila silina detonacije, a da su kasnije primetili štetu na prozorima, načinjenu verovatno od gelera.

Detonaciju je medijima potvrdio i zamenik komandira policije za region Sever Veton Eljšani, dodajući da je patrola policije ustanovila mesto događaja i da se verovatno radi o ručnoj bombi.

U centru za registraciju vozila u Kosovskoj Mitrovici od prvog decembra obavljeno je 1.860 pregleda za prenos vozila sa srpskih na lokalne "RKS" tablice, navodi RTS.
 

Ostavite komentar

HOW I GOT A LOAN TODAY

Nisam mogao vjerovati, ponovno sam sretan i financijski stabilan i zahvaljujem Bogu da ovakve legalne kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, iskoristit ću ovu priliku da savjetujem svima koji trebaju posuditi kredit, život će vam se promijeniti kao moj. Brzo ih kontaktirajte danas i uzmite svoj zajam. Obavezno kontaktirajte  DAVIDSON  ALBERT  LOAN  COMPANY za vaš zajam, jer sam uspješno dobio svoj božićni zajam od ove tvrtke bez ikakvog stresa. Posjetite njihovu e-poštu (davidsonalbertloan@gmail.com) i obećavam vam da vas nikada neće iznevjeriti i da će vam se život promijeniti zauvijek kao i moj. Počeo sam dovoljno rano da se prijavim za BOŽIĆNI ZAJAM. Dobio sam kredit od 55000 eura. Vratit ću im u roku od 7 godina, dao sam svoje osobne iskaznice i dao sam im podatke o računu na koji moraju prenijeti moj kredit. Ne mogu samo govoriti sve, ali znam da će vas suđenje uvjeriti. Upoznao sam loše agente na internetu i hvala Bogu da sam napokon upoznao dobrog. Posjetite njihovu e-poštu. (davidsonalbertloan@gmail.com)

16.11.2023 18:26