Vesti > Srbija

Izvučeni DOBITNICI stanova na Novom Beogradu: Završeno IZVLAČENJE nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

U igri je učestvovalo 1.050.426 građana koji su poslali 258.798.140 računa

Izvor: K1info/rts.rs

11/11/2023 > 19:10

podeli vest:

Izvučeni DOBITNICI stanova na Novom Beogradu: Završeno IZVLAČENJE nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"
Foto: Printscreen/RTS


U okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" večeras su izvučeni dobitnici četvorosobnog i trosobnog stana na Novom Beogradu.

Potencijalna dobitnica trosobnog stana na Novom Beogradu u Bloku 63 je Iva Raičević.

Izvučen je alfanumerički kôd KM594652.

Mesto prometa računa je Beograd, Voždovac, a visina dobitnog računa je 140 dinara.

Foto: Shutterstock

 

Potencijalna dobitnica četvorosobnog stana u Bloku 63 od 99,73 kvadratna metra je Mirjana Marković Pašić.

Izvučen je alfanumerički kod FM214122.

U igri je učestvovalo 1.050.426 građana koji su poslali 258.798.140 računa.

U prvom izvlačenju stanove u Beogradu dobili su Aleksa Vesić i Branislav Miodrag, a u drugom Milica Marković i Vesna Dotlić.

Srećni dobitnici trećeg izvlačenja bili su Stojan Bukumirović i Dobrivoj Martonoši. U četvrtom izvlačenju dvosoban stan dobila je Branka Avramović, a trosoban stan pripao je Biljani Jovanović.

Nagradni fond ovog ciklusa igre "Uzmi račun i pobedi" obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od skoro 1,7 miliona evra. Stanovi se dodeljuju u pet javnih izvlačenja, a u svakoj od emisija dodeljuju se po dva stana.

Foto: promo

 

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji. U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum izdavanja.

Za svaki uspešno skenirani ili ručno uneti račun, učesnici će dobijati svoj jedinstveni kod koji se sastoji od dva slova i šest brojeva (npr. AA000000). Do dobitnog koda će se dolaziti izvlačenjem kuglica iz bubnja Državne lutrije Srbije u studiju RTS-a.

Ostavite komentar