Vesti > Srbija

KONAČNO DOLIJALI! Dramatična scena hapšenja: Uhapšena braća koja su danima sejala strah i uznemiravala javnost!

Braća Hofman uhapšena su danas u akciji policije zbog nasilničkog ponašanja, nakon što su danima kružili snimci njihovog bahatog ponašnja!

Autor: K1Info

10/11/2023 > 21:55

podeli vest:

KONAČNO DOLIJALI! Dramatična scena hapšenja: Uhapšena braća koja su danima sejala strah i uznemiravala javnost!
Foto: printscreen Instagram/serbialive_beograd


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije – SBPOK, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su M. V. (31) i Lj. V. (28) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i zlostavljanje i mučenje.

Oni se dovode u vezu sa objavljivanjem više snimaka uznemirujuće sadržine, u kojima se vidi nasilje, pretnje, a, pored ostalog, na njima se čuju i tvrdnje da ta lica "reketiraju pola Beograda".

 

 

Osumnjičeni se se dovode u vezu sa objavljenim snimcima na društvenim mrežama uznemirujuće sadržine, u kojima se vide nasilje i pretnje.Određeno im je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni u nadležno tužilaštvo.

 

Više javno tužilaštvo u Beogradu će u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije preduzeti sve neophodne mere iz svoje nadležnosti i provere u cilju utvrđivanja svih činjenica, u cilju procesuiranja učinilaca krivičinih dela i zaštite lične bezbednosti i imovine građana, saopštili su oni.

Ostavite komentar