Vesti > Srbija

STIŽU PARICE: Danas isplata NOVČANE NAKNADE za nezaposlene

Nacionalna služba za zapošljavanje saopštila je da će biti isplaćena redovna novčana naknada nezaposlenima za septembar 2023. godine

Izvor: K1info/Tanjug

20/10/2023 > 08:03

podeli vest:

STIŽU PARICE: Danas isplata NOVČANE NAKNADE za nezaposlene
Foto: Shutterstock


Nacionalna služba za zapošljavanje saopštila je da će danas biti isplaćena redovna novčana naknada nezaposlenima za septembar 2023. godine.

Privremena novčana naknada biće isplaćena licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije za septembar 2023. godine u subotu 21. oktobra, navedeno je u saopštenju.

Ostavite komentar

Mbm

A šta ce biti sa rim i od ranije nezaposlenima posle te isplate?! Bice prepusreni licnoj i porodicnoj propasti, jer drzava i rezim ne omogucavaju opstanak, izuzrv u obsnjujucim pricama do sada. Koliko ljudi će biti unisteno?! Koliko mladih i obrazovanih zrtvovano?! Ksko ce dugorocno nezaposleni i nezbrinuti biti uklonjeni?! Sve su to bolna i potpuno zapostavljrna pitanja. Jedni primaju plate, drugi su odbaceni i "nisu vidni" drzavi. To jr daleko od drzave i drzavnosti da sopstveno stanovnistco odbaci ili posredno gura pravcem i kolosekom kriminala, jer nema decentnog posla niti NACIONALNO organizovanog zaposljavanja. Niko ne radi svoj posao, i zrtve su tu. Hoce li getoizirati i nasilno ukloniti sve ljude bez posla i prihoda? Cini se da.

28.10.2023 11:51