Vesti > Srbija

Jedna sasvim NEOBIČNA KLINIKA u Beogradu: Čuvaju ZDRAVLJE LJUDI, ali i ZDRAVLJE PRIRODE

Euromedik je najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji, a u njemu se mogu obaviti sve vrste dijagnostičkih pregleda

Autor: Promo

19/09/2023 > 08:48

podeli vest:

Jedna sasvim NEOBIČNA KLINIKA u Beogradu: Čuvaju ZDRAVLJE LJUDI, ali i ZDRAVLJE PRIRODE
Foto: promo


U Beogradu postoji jedna sasvim neobična klinika gde zaposleni brinu o ljudima, ali isto tako veliku pažnju posvećuju i prirodi. Jer - zdravija priroda, zdraviji i ljudi.

Da je zaista tako, pokazuju činjenice. Na primer, ukoliko imate zdravstveni problem i potrebno je da uradite ultrazvučni pregled to možete odraditi u Euromedik zdravstvenim ustanovama koje se nalaze na 13 lokacija u Beogradu. Dobra stvar je što na istom mestu možete da dobijete sve vrste medicinskih usluga i obavite specijalističke preglede i kompletnu dijagnostiku iz svih oblasti moderne medicine.

A vredni ljudi ove zdravstvene ustanove, pored čuvanja ljudskih života, posvećeno čuvaju i životnu sredinu. Oni su, naime, pokrenuli ekološku akciju "1.000 stabala za Beograd", zasadivši upravo toliko stabala širom grada Beograda. I tu akciju sprovode svake godine.

Euromedik je najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji, osnovan 2002. godine sa ciljem da korisnicima omogući najkvalitetniju medicinsku uslugu od strane vodećih specijalista i subspecijalista iz gotovo svih oblasti medicine, uz korišćenje najsavremenije i sertifikovane medicinske opreme.

U Euromedik ustanovama možete obaviti sve vrste dijagnostičkih pregleda pomoću savremenih aparata poput pomenutog ultrazvuka, zatim rendgena i magnetne rezonance. Takođe, imaju i multislajsni skener, mamogarfiju, kao i angiografiju interventne radiologije i endoskopije.

Kada su specijalistički pregledi u pitanju u bolnicama i domovima zdravlja Euromedik možete odraditi ginekološke, kardiološke, gastroenterološke, endokrinološke, pulmološke i nefrološke preglede. Takođe, pacijentima su na raspolaganju i specijalisti reumataologije, hematologije, fizikalne medicine i rehabilitacije, neurologije, oftalmologije, otorinolaringologije i dermatologije. 

U ovim zdravstvenim ustanovama moguće je zakazati pedijatrijske, psihijatrijske, ortopetske, onkološke i urološke specijalističke preglede, ali odraditi i mnogobrojne hirurške intervencije i operacije, a kardiohirurgija, opšta i abdominalna hirurgija, oftalmohirurgija su samo neke od njih.

Pored toga, poseduju i Centar za vantelesnu oplodnju, a u ovim bolnicama i domovima zdravlja mogu se odraditi i laboratorijske usluge. 

Ukoliko, pak, niste u stanju da lično odete kod doktora, Euromedik ima opciju i kućnih poseta kako lekara opšte prakse, tako i specijalista. 

Foto: promo

 

U ovim zdravstvenim ustanovama mogu se odraditi i sistematski pregledi za žene, muškarce i decu.

​Dobra stvar su pojedini specijalni paketi usluga uvek na popustu, poput kardiološkog, ginekološkog, pulmološkog, dermatološkog i endokrinološkog paketa. Takođe, gastroenterološki, neurološki, nefrološki, urološki, ORL i Dopler paketi.

Euromedik - pravi čuvari zdravlja i prirode.

Ostavite komentar