Vesti > Srbija

Vozači, naoružajte se STRPLJENJEM: Tokom vikenda paklene GUŽVE na svim PUTEVIMA

JP Putevi Srbije podseća da najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme

Izvor: K1info/Tanjug

25/08/2023 > 19:32

podeli vest:

Vozači, naoružajte se STRPLJENJEM: Tokom vikenda paklene GUŽVE na svim PUTEVIMA
Foto: AMSS kamere


JP Putevi Srbije podseća da najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP).

Zbog povratka građana sa godišnjih odmora, tokom predstojećeg vikenda očekuje se povećan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima u Republici Srbiji, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije.

Kako je navedeno, intenziviran je rad na naplatnim stanicama, a svi naplatni kanali, kanali za distribuciju kartica i kanali za elektronsku naplatu putarine (ENP) rade 24 časa dnevno bez pauze.

Povećan broj inkasanata obezbeđuje nesmetan prolazak vozila na auto-putevima u Republici Srbiji, ističe se u saopštenju.

Foto: RINA

 

JP Putevi Srbije podseća da najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja.

Preduzeće apeluje na sve učesnike u saobraćaju da budu maksimalno oprezni i strpljivi u vožnji, da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju ograničenja brzine i postojeću saobraćajnu signalizaciju.

Ostavite komentar