Vesti > Srbija

Oglasile se Infrastrukture železnice posle TRAGEDIJE U VRČINU u kojoj su izgubljena DVA MLADA ŽIVOTA

U nesreći su poginuli mladić i devojka, a lakše je povređena sedamnaestogodišnja devojka

Izvor: K1info/Tanjug

25/07/2023 > 08:43

podeli vest:

Oglasile se Infrastrukture železnice posle TRAGEDIJE U VRČINU u kojoj su izgubljena DVA MLADA ŽIVOTA
Foto: Pixabay.com


Na putnom prelazu između Vrčina i Lipa, koji je obezbeđen saobraćajnim znakovima drumske signalizacije na putu, sinoć u 23.35 sati dogodila se nesreća kada je teretni voz naleteo na drumsko vozilo koje je prelazilo prugu, saopštila je Infrastruktura železnice Srbije.

Kako je navedeno, u toj nesreći poginuli su mladić i devojka, a lakše je povređena sedamnaestogodišnja devojka, koji su se nalazili u drumskom vozilu.

Drumsko vozilo kretalo se lokalnom saobraćajnicom iz pravca Vrčina prema Kasapovcu i u trenutku kada je prelazilo prugu, naišao je teretni voz, koji je udario u desnu stranu drumskog vozila.

Nakon što su policija i tužilaštvo izvršili uviđaj, uklonjeno je drumsko vozilo i popravljena železnička infrastruktura koja je u ovoj nesreći bila oštećena, kaže se u saopštenju.

Infrastruktura železnice Srbije izražava saučešće porodicama nastradalih u ovoj nesreći.

Infrastruktura železnice Srbije i ovaj put ponovo apeluje na vozače drumskih vozila da, posebno prilikom prelaska preko pruge na putnim prelazima, poštuju saobraćajnu signalizaciju i budu pažljivi, kako bi se izbegle nesreće i sačuvali ljudski životi.

Ostavite komentar