Vesti > Srbija

Nema GUŽVE NA GRANICAMA: Preševo i Gradina do POLA SATA, a ove deonice su ZATVORENE ZA SAOBRAĆAJ

AMSS podseća da su i za danas najavljene visoke dnevne temperature i da treba izbegavati putovanje u najtoplijem delu dana

Izvor: K1info/Tanjug

18/07/2023 > 12:53

podeli vest:

Nema GUŽVE NA GRANICAMA: Preševo i Gradina do POLA SATA, a ove deonice su ZATVORENE ZA SAOBRAĆAJ
Foto: Tanjug/Aleksandar Ćirić


Prema poslednjim podacima Uprave granične policije na graničnim prelazima sa Bugarskom i Severnom Makedonijom, na Gradini i Preševu nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

AMSS je saopštio da na tim prelazima treba očekivati talase sa većim brojem vozila koji mogu uslovljavati povremeno duža zadržavanja na izlazu iz zemlje.

Sa Mađarskom najveći priliv vozila je na Horgošu gde se međuzona brzo popuni pa je bolje kao alternativu koristiti manje alternativne prelaze koji rade od 7.00 do 19.00 časova.

AMSS podseća da su i za danas najavljene visoke dnevne temperature i da treba izbegavati putovanje u najtoplijem delu dana.

Kako saznaju od JP „Putevi Srbije“, na deonici Kraljevo - državna granica sa Crnom Gorom, deonica Ribariće - Mehov Krš, obustava saobraćaja zbog asfalterskih radova biće na snazi od 8 do 12 i od 13 do 17 časova.

Alternativni putni pravac je: Novi Pazar - Pazarište - Tutin - Mehov Krš - državna granica sa Crnom Gorom.

U periodu od 7 do 17 časova, izvodiće se radovi na mašinskom krpljenju kolovoza na delu auto-puta između petlja Kovilj i petlje Beška, u smeru ka Beškoj. Za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka.

U toku je obustava saobraćaja na deonici Ćuprija- Despotovac u mestu Ćuprija, zbog radova na pojačanom održavanju kolovoza i trajaće do 20. jula.

Do kraja meseca na starom putu Inđija - Stara Pazova biće na snazi obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovza. Alternativni pravac je Inđija- Putinci i Putinci- Stara Pazova.

Ostavite komentar