Vesti > Srbija

KILOMETARSKE KOLONE na ULAZU U SRBIJU: Katastrofalno stanje na svim GRANIČNIM PRELAZIMA

Na graničnom prelazu Preševo, zabeležena je velika kolona automobila i kamiona

Izvor: K1info/blic.rs

13/07/2023 > 13:05

podeli vest:

KILOMETARSKE KOLONE na ULAZU U SRBIJU: Katastrofalno stanje na svim GRANIČNIM PRELAZIMA
Foto: AMSS kamere


Sezona letnjih odmora i želja da što pre pobegnemo iz grada, doprinelo je da se na granicama stvore kolone automobila.

Tako je na izlazu iz Srbije ka Severnoj Makedoniji, na graničnom prelazu Preševo, zabeležena velika kolona automobila i kamiona. Automobili su u četiri kolone, ali se na dve nazire kraj, dok na druge dve ne.

Ulaz u Srbiju iz Makedonije trenutno oslikavaju kolone automobila, ali se čini da tri kolone realtivno brzo prolaze granicu. Dve kolone, prema video zapisu sa AMSS-a, stoje u mestu.

Ništa bolja situacija nije ni na izlazu iz Srbije ka Bugarskoj, na graničnom prelazu Gradina. Automobili se jedva pokreću, četiri kolone stoje skoro pa nepomično.

Na ulazu u Srbiju iz Bugarske je malo bolja situacija. Postoje dve kolone automobila, i iako se ne vidi kraj koloni na kamerama AMSS , relativno brzo se smenjuju i gužve nema u velikoj meri.

Znatno bolja situacija je na ulazu u Srbiju iz Hrvatske, na graničnom prelazu Batrovci. U četiri formirane kolone nema mnogo automobila, a na granici očigledno prolaze bez problema, jer se brzo smenjuju.

Ostavite komentar

Putnik

Nejasno mi je šta se dešava sa graničnom policijom,usporen rad pasoške kontrole.Dali su policajci nesposobni za taj posao ili je u pitanju tihi štrajk .Na prelazu za Crnu goru Gostun -Dobrakovo jedna kabina radi a nekoliko policajaca se šeta između ostalih potpuno nezainteresovani šta se dešava

14.07.2023 13:21