Vesti > Srbija

NAORUŽANI upali u dvorište da bi DEKI SKINULI ŠAJKAČU, ali nisu uspeli: Petković o novom ZULUMU KURTIJEVIH SPECIJALACA

Otišli su neobavljena zadatka jer su opasne komandose pobedili Dimitrije i njegova snaja, rekao je direktor Kancelarije za KiM

Izvor: K1info/Tanjug

12/07/2023 > 15:31

podeli vest:

NAORUŽANI upali u dvorište da bi DEKI SKINULI ŠAJKAČU, ali nisu uspeli: Petković o novom ZULUMU KURTIJEVIH SPECIJALACA
Foto: printscreen Twitter/Petar Petković


Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković saopštio je danas da su do zuba naoružani prištinski "specijalci" upali u dvorište porodice Pavlović u selu Beluće kod Leposavića.

To je, kako je naveo, dokaz da su policijske snage Prištine na severu pokrajine na zadatku sprovođenja "terora i zuluma", a ne da bi se starale o miru i bezbednosti.

Petković je na Twitteru naveo da je ova operacija za cilj imala da se 80-godišnjem starcu skine šajkača, ali da su otišli neobavljena zadatka jer su opasne komandose pobedili Dimitrije i njegova snaja.

- Dokaz da su policijske snage Prištine na severu KiM na zadatku sprovođenja terora i zuluma, a ne da bi se starale o miru i bezbednosti, jeste i upad do zuba naoružanih Kurtijevih „specijalaca“ u dvorište porodice Pavlović u selu Beluće kod Leposavića - naveo je Petković.

On je istakao da je teror "Kurtijevih falangista prevršio svaku meru" i poručio da zato nema deeskalacije dok se svi ne povuku sa severa KiM.

Ostavite komentar