Vesti > Srbija

VOZOM na EXIT ove godine stiglo 8.500 POSETILACA

Uz 30 redovnih polazaka uvedeno je i sedam dodatnih noćnih linija na relaciji Beograd - Novi Sad - Beograd tokom trajanja festivala

Autor: Promo

10/07/2023 > 15:01

podeli vest:

VOZOM na EXIT ove godine stiglo 8.500 POSETILACA
Foto: Promo Srbija Voz


Drugu godinu zaredom "Srbija voz" je prepoznao interesovanje posetilaca EXIT festivala - najvećeg i najpopularnijeg muzičkog festivala u jugoistočnoj Evropi, da do Petrovaradina putuju vozom.  Zbog toga je u saradnji "Srbija voza" i EXIT festivala, uz 30 redovnih polazaka uvedeno i sedam dodatnih noćnih linija na relaciji Beograd - Novi Sad - Beograd tokom četiri dana trajanja ovog muzičkog spektakla. 

Već od samog otvaranja festivala, bilo je jasno da će se za ove vozove tražiti karta više, te je “Srbija voz” istog dana udvostručila kapacitet za veliki broj polazaka ka novosadskoj Tvrđavi. Kao rezultat, od 6. do 9. jula, vozovima je do Novog Sada i natrag putovalo čak 8.500 ljudi, a prodato je 17.500 voznih karata. 

- I ove godine su ljubitelji EXIT festivala u velikom broju birali voz kao najsigurniji, najbrži i najbezbedniji način da stignu do Novog Sada i posle se vrate kući. Uveli smo ukupno sedam dodatnih polazaka  tokom trajanja EXIT festivala. Tokom sva četiri dana vladalo je izuzetno interesovanje, tako da smo izašli u susret putnicima i uveli sinhrone, odnosno duple vozove koji su saobraćali između dva grada - kaže Ivan Bulajić, v.d. direktor "Srbija voza“.

Foto: EXIT Photo Team

 

Podsetimo, kompanija "Srbija voz“ je zbog velikog interesovanja putnika nedavno uvela i redovne kasne večernje polaske Regio Ekspres voza na relaciji Beograd Centar – Novi Sad – Beograd Centar. Poslednji polazak voza iz Beograda je u 23.40, a iz Novog Sada u 23.50 časova. 

Svakog dana na relaciji Novi Sad – Beograd saobraća više od 30 redovnih dnevnih polazaka.

Sve informacije o redu vožnje putnici mogu dobiti putem sajta i mobilne aplikacije.

Ostavite komentar