Vesti > Srbija

KOLAPS na GRANICI sa Hrvatskom, ČEKA se po nekoliko sati, MUP apeluje: NEMOJTE OVUDA

Svi koji su krenuli na put da biraju alternativne putne pravce i manje opterećene granične prelaze

Izvor: K1info/Tanjug

02/06/2023 > 13:53

podeli vest:

KOLAPS na GRANICI sa Hrvatskom, ČEKA se po nekoliko sati, MUP apeluje: NEMOJTE OVUDA
Foto: Tanjug/Božidar Živanović/nr


Na graničnim prelazima Srbije prema Hrvatskoj u toku su višečasovna zadržavanja teretnih motornih vozila usled usporenijeg rada hrvatskih pograničnih organa, zbog čega Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na vozače da biraju alternativne putne pravce i manje opterećene granične prelaze.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, teretna motorna vozila najduže čekaju na graničnu kontrolu na izlazu iz zemlje, na Graničnom prelazu Bezdan se čeka oko 480 minuta, na Šidu i Batrovcima, oko 360 minuta, dok na Graničnom prelazu Bačka Palanka kamioni čekaju oko dva sata, saopštio je MUP.

Takođe, na graničnim prelazima Kelebija i Horgoš teretna vozila čekaju oko dva sata, dok na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila. 
 

Ostavite komentar

Ali Ahmedovski

Lazu .Na Batrovcina sam 26sata , dosta kolege zaobikole kolonu koja trenutno je 6km. Idu direkno kod Carinik i daju mu od 20 do 50 evra za sto subzaopilazili kolonu zasto nema policija da ih kazni i da ih vrati onako kako sto to rade na bajakovo Hrvati.

24.07.2023 18:05