Vesti > Srbija

ŽELJKO je beogradski MOLER INFLUENSER: Ono kad krečiš kod BOGDANA DIKLIĆA, a on ti OBEZBEDI karte za POZORIŠTE

Pored predstava obožava Grčku i svoj Alfa Romeo

Izvor: K1info/RINA

15/05/2023 > 23:13

podeli vest:

ŽELJKO je beogradski MOLER INFLUENSER: Ono kad krečiš kod BOGDANA DIKLIĆA, a on ti OBEZBEDI karte za POZORIŠTE
Foto: RINA


Kako smo već pisali, do molera je jako teško doći, a nekada se na njihove usluge čeka i po tri meseca. A sve je manje onih koji žele da se bave ovim zanatom. Zato se postavlja pitanje šta će biti za desetak godina kad se ovi preostali penzionišu?

Željko Šutuljuć jer rođeni Ljižanin, ali u Beogradu živi skoro dve decenije. Po struci je moler, i jedan od onih koji poštuju vreme, ali i date rokove. Ono po čemu se razlikuje od ostalih, jeste što je sve lepote i teškoće svog posla odlučio da predstavi na svom Instagram nalogu, pa se za njega može reći da je pravi moler influenser.

- Kad se posao radi sa uživanjem, onda je sve mnogo lakše. Kad mogu mnogi drugi da prikažu kako i šta rade na Instagramu, onda sam i ja - rekao je on i dodao:

- Obavljene poslove i završne radove uz faze "pre" i "posle" objavljujem na društvenim mrežama. Tu objašnjavam i tehnike koje radim, pa tako na konkretnom primeru možete saznati koji je postupak "raffaelo" dekorativne tehnike za zidove ili postupak "travertina".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko ARTa (@zeljkoarta)

Ono po čemu je Željkov Instagram nalog takođe drugačiji od većine njegovih kolega, jeste što obožava pozorište. Kada je krečio stan kod Bogdana Diklića, slavni glumac je bio iznenađen da jedan moler voli pozorište.

Od njega je dobio karte za predstavu, ali i brojne preporuke za posao. Takođe, kada nije mogao da nabavi karte za neku predstavu pozvao je opet Diklića. Ne samo da je karte obezbedio, nego ih je dobio i na poklon.

Pasionirani je ljubitelj Alfa romea, pa je tako sa svojom 155-icom stigao od samog juga Grčke do Amsterdama. Kada je kupio 156-icu, ponovo je otišao u Amsterdsam da utvrdi gradivo.

U servis ide samo na redovno održavanje automobila, pa je uz mit da svi majstori odlažu ili lažu, razbio i ovaj o Alfama kao o vozilu koje je više u kvaru nego ispravno.

Foto: RINA

 

Voli i Grčku u kojoj je bio više desetina puta, pa tako često se desi da mu u inboks stigne neko pitanje vezano za obilazak Grčke.

- Moje priče ne služe da bilo koga uvere da sam najbolji majstor na svetu, ali služe da uvere svakoga da radi na tome da postane najbolji majstor na svetu. I tako, ako ste mislili da jedan moler ne može da ide u pozorište i posle toga vam uradi dekorativnu tehniku na zidu i usput vam ispriča i neku dogodovštinu iz Grčke ili kaže da haubu od Alfe nije odavno podigao, grdno ste se prevarili - rekao je kroz osmeh ovaj moler influenser.

 

Ostavite komentar