Vesti > Srbija

Zemlja bez izlaza na more ceo SVET ostavila BEZ DAHA: World in 4K objavio SNIMAK SRBIJE iz vazduha

Video počinje pogledom s najlepšeg vidikovca na Tari, a u nešto više od šest minuta nižu se najlepši pejzaži

Izvor: K1info/nova.rs

24/04/2023 > 22:48

podeli vest:

Zemlja bez izlaza na more ceo SVET ostavila BEZ DAHA: World in 4K objavio SNIMAK SRBIJE iz vazduha
Foto: Youtube PrintScreen/World in 4K


World in 4K je YouTube kanal koji prikazuje predivan vizuelni sadržaj snimljen u 4K rezoluciji. Kanal prikazuje lepe i egzotične lokacije širom sveta, poput gradova, prirodnih pejzaža i kulturnih mesta.

Video snimci se snimaju korišćenjem visokokvalitetnih kamera i opreme kako bi se uhvatila bit svake lokacije sa impresivnom detaljnošću i jasnoćom.

Kanal ima za cilj da pruži gledaocima uzbudljivo i vizuelno zadovoljstvo najlepših mesta na svetu, a sad je na red došla i Srbija.

Snimak počinje pogledom s najlepšeg vidikovca na Tari, a u nešto više od šest minuta nižu se najlepši pejzaži, interesantni pogledi na gradove, fenomeni koji našu zemlju čine tako posebnom.

Prepoznaćete meandre reke Uvac, Đerdapsku klisuru, kućicu na Drini, Drvengrad.

- Zemlja bez izlaza na more u jugoistočnoj i centralnoj Evropi, smeštena na raskrsnici Panonskog basena i Balkana. Deli kopnenu granicu sa Mađarskom na severu, Rumunijom na severoistoku, Bugarskom na jugoistoku, Severnom Makedonijom na jugu, Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom na zapadu i Crnom Gorom na jugozapadu i polaže pravo na granicu sa Albanijom preko sporne teritorije Kosova. Njen glavni grad Beograd je ujedno i najveći grad - navodi se u opisu videa.

 

 

 

Ostavite komentar