Vesti > Srbija

Ne KOPAMO danas samo mi - evo gde se trenutno izvode RADOVI na PUTEVIMA u SRBIJI

Oprezno ako krećete na put

Izvor: K1info/telegraf.rs

16/04/2023 > 11:48

podeli vest:

Ne KOPAMO danas samo mi - evo gde se trenutno izvode RADOVI na PUTEVIMA u SRBIJI
Foto: Pixabay.com


Ukoliko danas, na Vaskrs, planirate da se krećete u ovim pravcima širom Srbije, valjalo bi da budete upućeni u to gde se izvode radovi i gde bi moglo doći do stvaranja kolona.

Od Parmenca do Ovčar Banje saobraćaj se radnim danom odvija uz naizmenično propuštanje vozila, dok se vikendima i tokom predstojećih praznika vraća redovan režim saobraćaja.

U Mokrinu, u delu Ulice Svetog Save, od Ulice Braće Tomića do Đure Jakšića saobraćaj se odvija lokalnim ulicama.

U Obrenovcu, u mestu Duboko saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila saobraćajnom trakom smera Obrenovac – Beograd.

U zoni radova na auto-putu E-75, petlja Aleksinački Rudnici – petlja Aleksinac u smeru ka Beogradu u toku su radovi na pojačanom održavanju kolovozne trake, do 31. maja. 

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

 

U zoni radova saobraćaj se odvija dvosmerno, kolovoznom trakom smera Beograd- Niš, u dužini od 3, 6 kilometara, između službenih prolaza. 

Petlja Aleksinački Rudnici otvorena je za saobraćaj, osim isključenja iz smera Niša. 

U Ćićevcu ka Varvarinu ispod nadvožnjaka zbog radova na putu E761 (Moravski koridor), saobraćaj je preusmeren na devijacija, dužine od 500 metara.  

Do 21. aprila saobraćaj na početnih 200 metara devijacije odvija se naizmeničnim propuštanjem vozila, jednom saobraćajnom trakom, uz ograničenje brzine na 30 kimlometara na čas.

Na preostalih 300 metara devijacije, saobraćaj se odvija dvosmerno, uz smanjenu brzinu kretanja vozila na 40 kilometara na čas.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

 

 

Ostavite komentar