Vesti > Srbija

Policajka iz Nove Varoši i njenih petoro dece POLOŽAJNICI na obeleževanju Božića u MUP-u Srbije

U ceremoniji Božića u Ministarstvu unutrašnjih poslova učestvovao je i vladika Stefan

Izvor: K1info/Tanjug

07/01/2023 > 15:40

podeli vest:

Policajka iz Nove Varoši i njenih petoro dece POLOŽAJNICI na obeleževanju Božića u MUP-u Srbije
Foto: TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/bs


Bratislav Gašič, ministar unutrašnjih poslova ugostio je danas, za Božić, u sedištu Ministarstva unutrašnjih poslova porodicu Bojane Ćurčić, pomoćnika komandira Policijske stanice Nova Varoš. Ona i njeno petoro dece bili su i položajnici prilikom obeležavanja Božića u ovom ministarstvu.

Gašić je rekao kako za ministarstvo i njega samog ,kao prvog među jednakima, ovakav čin predstavlja istorijski trenutak, navodi se u saopštenju MUP-a.

- Posle toliko godina nešto tako lepo dogodilo se u ovoj zgradi, a ovoj predivnoj porodici želim puno zdravlja, da budete srećni, od Boga blagosloveni, i da vas ima još više, a mi ćemo voditi računa o vama, jer ovo je naša budućnost - rekao je Gašić.

Ministar je svima poželeo mnogo porodične sreće i zdravlja i dodao da je ova mladost ono što će sutradan da nastavi iste ove naše srpske običaje kao što to danas mi učimo od naših roditelja.

- Zajedničkim snagama, upravo kako smo danas ovde okupljeni, treba da nastavimo u ovoj godini da vraćamo ministarstvo tamo gde mu je mesto, a to je da bude prvo po svemu u ovoj našoj lepoj Srbiji - rekao je Gašić.

Ćurčić zahvalila se ministru unutrašnjih poslova Gašiću na srdačnom dočeku, poručivši da joj je ovakav gest značajan podstrek da nastavi svoj dalji rad u policiji.

U saopštenju se navodi da je u obeležavanju Božića u Ministarstvu unutrašnjih poslova učestvovao i vladika Stefan, koji je poručio da pripadnici ovog ministarstva imaju veliku odgovornost da služe narodu i Bogu, crkvi i državi, i poželeo svima mir i srećan praznik.

 

 

Ostavite komentar