Vesti > Srbija

Božić u VELIKOM PLUSU: U Srbiji danas toplo, BIĆE I DO +16

Ujutru i uveče ponegde maglovito, u glavnom gradu sunčano, temperatura do 15 stepeni

Izvor: K1info

07/01/2023 > 07:00

podeli vest:

Božić u VELIKOM PLUSU: U Srbiji danas toplo, BIĆE I DO +16
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Za Božić nas ćeka pretežno sunčano vreme, ujutru i uveče ponegde maglovito. Toplo. Najviša dnevna temperatura od 9 do 16 stepeni. U glavnom gradu sunčano, temperatura do 15 stepeni.

Ujutro se lokalno očekuje slab mraz i kratkotrajna magla ili niska oblačnost. U toku dana pretežno sunčano. Vetar slab do umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -3 do 6, a najviša od 9 do 16 stepeni.  Uveče i u toku noći u većem delu Vojvodine, Timočke Krajine kao i po kotlinama stvaranje magle i niske oblačnosti..

U nedelju ujutru mestimično magla i niska oblačnost, koja će se po kotlinama i u Vojvodini zadržavati pre podne, a u Timočkoj Krajini veći deo dana. U ostalim krajevima pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni,  uveče i u toku noći u košavskom području i na planinama u pojačanju. Najniža temperatura od -3 do 4, a najviša od 6 stepeni u Timočkoj Krajini do 15 stepeni u zapadnoj Srbiji.

U ponedeljak pre podne stiže naoblačenje, od sredine dana sa kišom. Krajem dana na planinama prelazak kiše u sneg. Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama jak i olujni,  južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 7, a najviša od 4 u Timočkoj Krajini do 14 stepeni u zapadnoj Srbiji.

 

Ostavite komentar