Vesti > Srbija

DEVOJČICA napadnuta u VRANJU: Devojke su joj pretile, udarale je s LEĐA i šutirale po STOMAKU

Majka pretučene devojčice rekla je da su joj devojke pretile preko Instagrama pre nego što su je pretukle

Izvor: K1info/telegraf.rs

05/01/2023 > 22:01

podeli vest:

DEVOJČICA napadnuta u VRANJU: Devojke su joj pretile, udarale je s LEĐA i šutirale po STOMAKU
Foto: Unsplash.com


Dve devojke pretukle su maloletnu devojku u gradskom kafiću u Vranju, nanevši joj povrede zbog kojih je morala da potraži pomoć lekara. Danas je slučaj sa kompletnom medicinskom dokumentacijom prijavljen policiji, navodi Vranjski online magazin.

U Višem javnom tužilaštvu je potvrđeno da ih je policija obavestila o događaju koji je u fazi istrage, jer je zamenica tužioca naložila policiji prikupljanje izveštaja i lekarske dokumentacije.

Majka pretučene devojčice rekla je za VOM da su joj te devojke pretile preko Instagrama pre nego što su je pretukle.

- Moja ćerka živi u Beogradu gde ide u školu, došla je da raspust provede sa porodicom i prijateljima. Te večeri sedela je sa prijateljima u kafiću, a sa njima je bio i bivši dečko jedne od devojaka koje su je napale. On je pre nego što im se pridružio prišao i poljubio moju ćerku u obraz i onda su nju napale dve devojke. Udarale su je s leđa, šutirale po stomaku, čupale je … – ispričala  majka devojčice.

Majka kaže da su svi ustali da odbrane njenu ćerku, ali da je uprkos tome dete povređeno i istraumirano. Ova žena kaže da će istrajati u tome da devojke koje su pretukle njenu petnaestogodišnju ćerku odgovaraju.

 

 

 

Ostavite komentar